utku79tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin aylık getirisi: 100-150 TL
Sitenin açılış tarihi: HAZİRAN 2018
Kategori, sitenin içeriği nedir : Diyet Bloğu
Günlük hit sayısı: 300-500
Ziyaretçi kaynağı: Son haftaya ait görüntü aşağıda.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaş:2 İsim Tescil Kayıtlı (Bitiş Zamanı: 21.01.2021)
Pagerank Değerleri: Domain Authority: 13 Page Authority: 21
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: EVET ( Host ödemesi 24.03.2021 e kadar geçerlidir ve Güzel Host Kayıtlıdır.)
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Site alıp emek verdiğim ve 2-3 günde bir makale girişi yaptığım sitedir. Konusu diyet listeleri ve diyet yemek, tatlı tarifleridir. içinde 250 civarı makale bulunmakta olup alanında birçok kelimede ilk sayfada hatta ilk sıradadır. Diyetisyenle ortak çalışmaya müsait bir sitedir. Vakit bulamadığım için satıyorum. Değerlendirilirse daha da iyi yerlere gelebilir. İstediğim rakama gelince 3000 TL fakat gerçekten alacak olan arkadaşla pazarlık yapılır. Site adresi ciddi alıcı olmak isteyen arkadaşlara verilecektir. Lütfen birbirimizin zamanından çalmayalım.

Arkadaşlar Siteyi geçtiğimiz günlerde aldım site gerçekten ilerleyebilecek bir site, satma sebebim ailevi sorunlardan dolayıi daha doğrusu site için zaman ayırdığımda sorunlara neden oluyor.
Herekese pm göndermeme hakkımı saklı tutarım.
Siteye iç seo düzenlemesi yapılması gerekiyor, aldığı hitler sadece kaliteli içeriklerinden dolayıdır. Gerekli çalışma yapıldığında güzel yerlere gelecektir.
Siteye bir hafta on gündür içerik girdim, girdiğim içerikler ilk sayfada yerini kısa sürede buldu. İç seo çalışması ve birkaç tanıtım yazısıyla ilk sıraya kadar gelecektir bu potansiyele sahip bir site. Zaten hali hazırda ilk sırada olduğu kelimeler mevcuttur.
Hiç yazı eklenmese de mevcut içerikle uzun süre 100 TL altına düşmeyecek bir site.
Satışa pinli adsense hesabı dahildir. Adsensede 180 TL kesinleşimiş 50 TL bu aydan olmak üzere 230 TL vardır.
Gerekli görüntüler aşağıdadır.
Sipariş ettiğim 500 keliem üstü 5 makale daha var onları da geldiğinde vereceğim.

Adsense görüntüleri:
Ekim Ayı Son Günler

Önceki Aylar

Search Console Görüntüsü

Site
PM alabilir miyim?