3m maskeleri çok iyi hocam
not alıyorum bakacağım.
Ben trendyoldan aldıklarımı kullanıyorum gayette memnunum
yorumlara göre bakalım o halde?
şuan piyasada standart üretim yapılmıyor. sebebi maliyetler ve hammadde sıkıntısı.
normalde tıbbi malzemeler belirli uluslararası normlara göre üretilir. bazı kullanımlarda bu normlar zorunludur. şuanda gerek resmi gerek özel kurumlar bu denetimleri gevşetmiş durumda.
bu sebeple, x markasının ürünü sürekli aynı kalitede demek çok zor. tavsiyem, üretime yeni başlayan markalar değil, geçmiştede bu malzemenin üretimini yapan kurumsal markaları tercih etmen. bu firmalar kalitelerinden asla taviz vermezler, ancak fiyatları artmış durumda.
yerli ve ucuz kullanıcam dersen, maskenin nerede üretildiği soru işareti. artık birçok yerde merdiven altı maske dikiliyor. tela ve pamuklu kumaşı üst üste koyup maske dikiyorlar. ucuz aldığın her maske için sağlamlığı ve kaliteyi, garanti etmek çok zor.
haklısınız bende bu nedenle çok kararsız kalıyorum.
Hocam adamlar deli gibi satıyor, koyuyorlar resmi herkese farklı maske gönderiyorlar. şans işi oldu artık.
KGT mask olanlardan al n11 den hocam.
KGT bir özellik mi?
Eczanelerden satın almanızı öneririm, geçen bir haber vardı satılan maskelerin %90 kadarı sahte diye dikkat etmek lazım. Ben bu sebeple eczaneden alıyorum Ortholand yazıyor üstünde
Ortholand marka mı?
İlginiz için teşekkürler.