Playstation PRo 4 CUH 7116B serisidir. Çıkan en son sorunsuz serisidir. Bir alacağım karşılığı aldım 1 hafta oynadım satmaya karar verdim.
Ürün tertemiz kasma donma vs hiç bir sorun yok. Kutusu faturası vardır. En güncel sürün olan 8.0 yüklüdür. kozmetik olarak hiç bir sorunu yoktur.
İçerisinde 60 a yakın olan Psn hesabımla teslim edeceğim. Merak etmeyin fiyata dahil.
FİFA 20 Kutulu olarak gönderilecektir. Evde az kullanılmış cihaz piyasdaki ölü cihazlarla karıştırmayınız.
Çift kolu da vereceğim. istanbul içi deneyip alabilirsiniz. İstanbul dışı once ödeme sonra kargo olabilir.

Fiyat: 3550 TL.
https://api.whatsapp.com/send?phone=905511059992 iletişim kurabilirsiniz.

Oyun listesi
Alıntı
FİFA 20 Kutulu oyun olarak
Grand Theft Auto V
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Mortal Kombat 11
STREET FIGHTER V
TEKKEN™7
NBA 2K20
Uncharted™ 4: Bir Hırsızın Sonu
Mafia III
arming Simulator 19
The Sims™ 4
BioShock: The Collection diğerleri
BioShock: The Collection 1 ve 2
Need for Speed™ Payback
Hollow KnightMiddle-earth™: Shadow of War™
VampyrPUBG - Public Test Server
Fall Guys: Ultimate Knockout
Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign RemasteredEricaRise of the Tomb RaiderSTAR WARS™ Battlefront™ IICall of Duty®: WWIIDiRT Rally 2.0SHADOW OF THE COLOSSUS™ (DEVLERİN GÖLGESİNDE)SONIC FORCESFirewall Zero Hour™Uncharted™: The Nathan Drake Collection (1-2-3)Titanfall™ 2Monster Energy Supercross - The Official VideogameNiohThe Last of Us™ RemasteredMad MaxMonster Hunter: World Betaforma.8
Detroit: Become Human™'ın Sanat ÇalışmalarıHEAVY RAIN™Horizon Chase TurboDarksiders II Deathinitive EditionTrials Fusion™Until Dawn™: Rush of BloodHere They LieDead by DaylightDetroit: Become Human™Ratchet & Clank™Call of Duty®: Modern Warfare® RemasteredONRUSH™Bloodborne™eFootball PES 2021 LITERocket League®eFootball PES 2020 LITEFIFA 19 DEMOPRO EVOLUTION SOCCER 2019 FortniteHustle Kings™MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE DEMOProject CARS 2 HiQ AceSHAREfactory™RESIDENT EVIL REVELATIONS 2Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends