Beni yanlış anlamayın sizden yeniyim bu forumda ama sizi nasıl hatırlıyorum biliyor musunuz ? İphone 7 satışında ki kullandığınız kelimelerden, sırf adam pazarlık var mı dedi diye söylemediğiniz kalmamıştı. Tartışma konusu olmasın lütfen ben fikrimi beyan ettim, karşımızdaki görgüsüz, eğitimsiz, bilgisiz olabilir ama bizlerde mükemmel değiliz. Adap ve usul ile konuşmayı başarsak her şey güzel gelişecek. :I
Merhaba,
Evet o konumda PAZARLIK YOKTUR diye belirtmeme rağmen ısrarcı bir şekilde pazarlık isteyenler ALICI değil, Provakatörlük yapma niyetindedir ki nitekim öyle oldu.
İnsanları sinirlendirmekten HAZ DUYANLAR.
Dini suistimaller ile insanları etkilemeye çalışmalar...
Piyasa değeri 2400 TL olan bir cihazı 2000 liraya satışa sunarken Pazarlık yoktur ibareside eklenmişken nasıl olur da hala pazarlık isteyebilirsiniz?
Size sorarım : Verdiğiniz hizmetleri insanlara 20 liradan satıyorken, ben size 20 liraya sattığınız ürünü bana 15 tl e verir misiniz diyebilir miyim ? Ticaret ahlakına uyar mı ? Öte yandan Dinsel boyutta baktığımızda da 20 liraya başkalarına sattığınız ürünü bana 15 e verirseniz, 20 liradan alan kişilerin hakkına girmiş olmuyor muyuz?