Arkadaslar selamlar saygilar ve de sevgiler
👋🏼
Kendim ara ara kullandigim ve uzun suredir ceki duzen verip yayinlamak istedigim basit script i yeni aldigim domain uzerinden yayina cikardim.
serpSEO.net
Siteden Goruntuler
Desktop olarak arama sonucu:
Mobil olarak arama sonucu:
Ne ise yarar?
🟢 Istediginiz keyword aramisini lokallestirip aratir, sanki o konumdan biri aratiyormus gibi (desktop aramasinda sonuclarin en altina bakip kontrol edebilirsiniz)
mesela ben su an amerikadayim ama adana ceyhan dan arama yapmis gibi sonuclari goruntuleyebiliyorum :
🟢 Aradiginiz keyword ve konum icin verilen Google reklamlarini gorebilirsiniz (test gorunumudur, tiklasaniz dahi zarar vermezsiniz | reklamlari gorebilmek icin reklam engelleyicisi varsa kapatin)
Lokasyon + keyword aramasindan farkli mi?
Yani bagcilarda birinin "klima fiyatlari" aratmasiyla baska bir konumdaki birinin "bagcilar klima fiyatlari" aratmasinda farkli siralamalar cikabiliyor (Benim gozlemledigim kadari ile cikiyor)
Ben nasil kullandim?
Kuzenimin kombi dukkani icin seo ya yardim ediyorum, istanbul hangi ilcelerde kacinci cikiyoruz, bununla kontrol ediyorum.
Not-1: Cok fazla sorgu yaparsaniz captcha ya takilabilirsiniz Not-2: Google reklamlarini gorebilmek icin reklam engelleyicinizi kapatin
Olumlu olumsuz
goruslerinizi mutlaka bekliyorum, tesekkurler