Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylenecek ne var hocam çok merak ettim? Konuda aslında etik dışı ama eğer siteye girip dikkatinizi çeken bir reklam varsa yardımcı olur musunuz dedim? Ne dedim herkes reklama tıklasın mı dedim? Siz bir siteye girdiğinizde almak istediğiniz bir samsung cep telefonu modelinin reklamını görüp tıklamadınız mı? 3 TL lik bir açık vardı ve dikkatinizi çeken bir reklam varsa yardımcı olun dedik. Gidipte her gördüğünüz reklama yada hangi reklama tıklarsanız tıklayın demedik. Şu konuya nereden bakarsanız 100 kişi yazdı. Hepsinden Allah razı olsun. Yardımcı olmak istedi. Şu konuda 10 kişi dışında diğer tüm yardımcı olmak isteyen arkadaşlar siteyi bana gönderdi diyemez çünkü paylaşmadım. Söylenecek çok değilde tek bir söz varsa durumun etik olmadığıdır onuda sizin yerinize ben söyledim. TEŞEKKÜRLER.

Arkadaşlar ilgi alakanızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkür ederim. Saatler önce konuyu güncellemiş ve yeterli olduğunu dile getirmiştim. Konuya katılan yardımlarını esirgemeyen, yardımcı olmak isteyen tüm arkadaşlarıma SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Tartışmaya girecek halim yokta, kalanı tamamlamak istemende hiç sakınca yokta onunla yetinmemek büyük problem.
Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımınız için çok teşekkür ederim hocam bu kadar yeterli diye düşünmüştüm 4-5 arakdaşa daha ileteyim o halde Tekrar teşekkür ederim.