Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle bu bir server tanıtımı değildir.
Ortaokul, Lise ve Üniversite dönemlerimde toplamda 8 sene oynadığım Knight Online oyununu bende 6 aydır takip ettiğim ama yapımı 1-2 yıl öncesine dayanan Knight Online Mobil olarak Beta sürümünü çıkarmışlar. Oyunun mobil olması her yerde erişim sağlıyor ve gerçekten birebir aynı. Tabiki eksikleri var, fakat her geçen gün geliştiriyorlar ve oyun baya kalabalık..

Benim gibi bu oyunu çok öncesinde uzun yıllardır oynamış olanlara bir güzellik yapmak ve anılarını tekrardan canlandırmak için paylaşmak istedim. Ortalama 1000-2000 arası online oluyor oyunda. (Yarısından çoğu madende) Madendeki oyuncular lag yapmaması için birçoğu gözükmüyor farkettiğim kadarıyla böyle. Oyunu bende uzun süredir takip etmeme rağmen 2 haftadır filan oynamaya başladım, kendilerinin instagram hesabı var gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz. Şuanda sadece Android için geçerli, yakında playstore koymayı düşündüklerini de açıklamışlar fakat ben pek gerçekçi bulmadım telif yiyip sildirirler diye düşünüyorum. IOS tarafını ise yeni yaptılar sadece jailbreak lı olan cihazlarda çalışıyor. Bu arada bence oyunu yapanları da tebrik etmek lazım birebir knight online bu şekilde yapmak pek anladığım şeyler değil ama zordur diye düşünüyorum. Oyunda bende yeniyim dediğim gibi buglar vs var her geçen gün düzeltiliyor, yine de desteğe ihtiyacınız olur ise yardımcı olmaya çalışırım. Bu aralar genelde oyunda AFK'yım madende kırmızı kutu topluyorum, siz yine PM atın destek olurum.
Oyun Nick:
Gondon
İndirme Linki için:
Tıklayınız. Not: Silkroad, Knight Online ve Metin2 için çok fazla bilgisayar files var fakat, Silkroad ve Metin2 için özellikle Mobil'i yapılabilirse gerçeği ile birebir aynı olacak şekilde bunu eski oyunculardan herkes oynayacaktır..
Silkroad mobil var fakat gerçeğinden alakasız ve grafikleri çok kötü. Bu konuda ciddi düşünen arkadaşlar var ise yani bu oyunların dosyalarını mobil de yapıp oynatabilecek, ben her türlü oyuncu bulma vs ya da oyun için neler olmalı gibi elimden gelen her desteği sağlarım.