Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorunun kaynağı belli, reskin yaptırdığınız kişi (tam emin olmamakla beraber) büyük ihtimalle play developer'dan daha önce banlanan birisi / ya da aynı apk'yı yaptığı kişi yayınlayıp ban yedi. Ve size yaptığı APK içerisinde de kendi imzası bulunuyor. E bu imza da Play Store'dan yasaklı olduğu için, bu imza içerisinde de o yasaklı bilgisayarın parmak izleri olduğu için sizi uçurmuşlar. Ben farklı play hesaplarına yükleme yaparken bile ilk reskini kendi bilgisayarımda yapıyorum, sonra farklı play store'un olduğu bilgisayara geçip sıfır temiz projeyi ordan açıp kendi bilgisayarımda düzenlediğim yerleri copy paste ederek ona geçiriyorum ki hiçbir şekilde parmak izi kalmasın diye. Ben tamamen mantık yürüterek böyle yapıyorum yıllardır, sizde de bu durum olmuş olabilir.
Bende bu dediğinizden şüpheleniyorum. Çünkü kendim bişey yapmadım. Reskin işlemini yaptırdığım şahısta. Benim daha önce kapanan hesabım yok felan diyor ama bilmiyorum. Bende ondan şüpheleniyorum. Kanıtlayamıyacağım için olan oldu. İtirazın sonucunu beklicem bir umut