Serkan İnci vasıfsız bir troll.
Hayatında başarı olarak gördüğü tek şey inci sözlük denilen yozlaşmış, seviyesiz, ahlak ve değerin olmadığı bir söz söyleme platformu.
Ve bu adam hiç bir vasfı ile gündeme gelemeyeceği için trollük yaparak gündeme gelmeye çalışıyor.
Bu ülkede öğretmenleri ile sorunlar yaşamış insanların sinir uçlarına dokunakara kendine prim çıkarmaya çalışan bir faydasız.

Bu konuyu görünce kendi eğitim hayatında yaşadıkların problemleri kusmayı fırsat bilen bir sürü arkadaş çıkmış.
Sizler çok çalışkan deha sahibi öğrencilerdiniz de başarınıza bu öğretmenler mi mani oldu arkadaşlar?
Her ülkede olduğu gibi iyi öğretmenler var kötü öğretmenler var.
Kötü öğretmenleri baz alarak tüm eğitim sistemini ve tüm öğretmenleri karalayamazsınız.

Bir de bu kadar öğretmen fazla artık uzaktan eğitim var diyen arkadaşlar hangi eğitim bilimleri fakültesinden mezun?
Bire bir eğitim ile uzaktan eğitimi nasıl kıyaslayabilirsiniz?
Siz çocukların gençlerin bilgisayar başına geçerek kendi kendilerine derslerini takip edecek, kendi başlarına ilgi gösterecek seviyede mi olduğunu sanıyorsunuz.
Bu ülkenin aileleri çocuk yetiştirmeyi bilmiyorlar, o çocukların başına öğretmen koymazsanız internet devrinde mağara adamı yetiştirirsiniz.

Şu forumun vaziyetine bakın.
İnternet çağında kendi başına uzaktan eğitim ile yabancı dil ve programlama dili öğrenebilen forum üyelerinin sayısı %3-5'i geçmez.
Makro mikro ekonomik kavramlar hakkında 2 sayfa bilgi okumadan ekonomi hakkında yorum yapan adamlar var bu forumda.
Kitap okumadığı için bir çok sözcüğü kulaktan dolma öğrenip TDK elinin altındayken hala ısrarla yanlış yazan forum üyeleri var.
Biz kendi kendini eğitebilecek bilinç seviyesinde bir toplum değiliz.
Böyle bir toplumda öğretmenleri bırakıp uzaktan eğitime geçerseniz bu ülkenin çocukları daha da vasıfsız daha da cahil adamlar olarak yetişirler.