ozaman yaşadığım gördüğüm tecrübeleri anlatayım ona göre düşünün genelde işinizi çözmek isteyen kişi sizden photo shop gibi yada sizi inandıraçak yöntemlerle sizden para almaya çalışaçak genel de lamer dediğimiz kişiler dir parayı aldığı anda sizle irtibatı kesecektir çünkü oda biliyor artık sizde bi şuçlusunuz şikayet edemeyeçeğinizi işin diğer tarafı bu işte gerçekten tecrübeli insanlar ücretli yada ücretsiz bu işe girişmezler zaten kişi tecrübesinden kazanıyor bi şekilde eğitim setleri özel eğitimler böyle bi riske girmez bunun aksinin olaçagını pek sanmıyorum önerim dikkate almayın ona hissettirin onu ciddiye almadığınızı genelde takıntılı insanlardır dikkate kaba tabirle adam yerine konmadığını anlayınca yavaş yavaş uzaklaşaçaktır
tek yanlışınız var o da para istemesi

shoplarla kandırmaya çalıştı ama yemedik zaten lamer olduğu çok belliydi. 'yazılım bilmiyorsun boşa konuşma yazılım dediğimiz şey bitcoin ile yapılıyor' gibisinden cümle kurunca gülme krizine girip tınlamadım ama gece gece özelden arayıp rahatsız etmesi canıma tak etti bugün bana yapan yarın başkasına ben o yüzden bulup uyarmak istiyorum hocam