arkadaşımın eski manitası angaradan vay be
Bende diyorum domain değerlendirmede şarkıcı tanıtma ne ayak

Bu ad soyadlı domainler her zaman bana tehlikeli geliyor. Özellikle ünlü kişilerin. Ne zaman wipo davasıyla karşılaşacağınız belli olmaz.

Alan adını alma amacım öncelikli olarak kendisine hediye etmek. Bu nedenle alan adını kayıt eder etmez hemen kendisine mesaj yolladım geri dönüş bekliyorum. Eğer tarafıma herhangi bir geri dönüş olmaz ise fan sayfası tarzında bir site açmayı düşünüyorum.
Boş domain. Bununla bir şey olmaz. Sanatçılar tüm kitleyi İnstagram, Twitter, YouTube ve Spotify'dan çekebiliyor. Ayrıca her sanatçı bir ajansa bağlı oluyor veya menajeri oluyor. İletişim, zırt-pırt için de o siteleri kullanııyorlar. Çok egoist ve zengin biri olup sırf benim adım başkasında olmasın diye birini bulursanız anca öyle iş yapar

Onun haricinde sanatçılar kendi adısoyadı olan domainin alındığına takmaz bile. Hatta bu şekilde reklamı da dönüyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Zaten satış amaçlı almadım hocam

Alan adını alma amacım öncelikli olarak kendisine hediye etmek. Bu nedenle alan adını kayıt eder etmez hemen kendisine mesaj yolladım geri dönüş bekliyorum. Eğer tarafıma herhangi bir geri dönüş olmaz ise fan sayfası tarzında bir site açmayı düşünüyorum.
Hocam hayırlı olsun güzel yakalamışsın, inşallah başını ağırtmadan sana faydası olur
Teşekkür ederim hocam sağ olun

Satış amaçlı alınmadı. Alan adını alma amacım öncelikli olarak kendisine hediye etmek. Bu nedenle alan adını kayıt eder etmez hemen kendisine mesaj yolladım geri dönüş bekliyorum. Eğer tarafıma herhangi bir geri dönüş olmaz ise fan sayfası tarzında bir site açmayı düşünüyorum.
Güzel bir domain güzel bir projeyle iyi olur
Teşekkür ederim hocam sağ olun