geçmiş olsun hocam nasıl teşhis konuldu size. Devlet hastanesine gidip sıraya mı girdiniz nasıl anlıyorsunuz korona olduğunuzu.
hocam devlet hastaneleri tıklım tıklım olmayan olur o sırada gitmenizi tavsiye etmem ilk babayı götürdüm 1 haftayı aşkın süredir bel ağrısı çekiyordu inatla özele götürdüm test, röntgen ve kan tahlili 250TL kişi başı ödedim bu tabi özel hastaneye göre değişiyor acıbademde 550TL fiyatı
Geçmiş olsun kıymetli hocam, çevremde birisi var koronadan sonra sürekli konuştuğunda nefes almada güçlük ve bunalım yaşıyordu sanırım ciğerinde ağır zedeler bırakmış. Covid illetini atlatmasına rağmen sürekli nefes darlığından şikayet ediyordu..
çok şükür hocam öyle nefes almakla güçlük çeken kimse yok en sevindiğim nokta da o
Hocam geçmiş olsun, sırt ağrısı kemiklere bıçak batmış gibi mi oluyor? bende 1-2 gündür o tarz ağrılar varda korona mı oldum acaba
hocam açıkçası bende bel fıtığı vardı zaten

bide sürekli pc başında olunca haliyle hepimizde ağrılar oluyor ama takibini yapın inanın belirtileri çok hafif başlıyor olmamışımdır diyosunuz