! R10 Özel Mesaj veya +7 981 813 12 50 Wp Hesaplarımdan Onay Almadan İşlem Yapmayın
Kopya Konu Tasarımlarına Dikkat
BAYRAMA ÖZEL 2 MAĞAZA + ÜRÜN BULMA YAZILIM 500 ₺
Ürün bulma yazılımı 2 haftalık olarak tanımlanacaktır. NAKİT ÖDEMELERDE 50 ₺ EKSTRA İNDİRİM KREDİ KARTI İLE ÖDEME MEVCUT
Anlatımlar pdf üzerinden yapılacak olup anlaşılmayan yerlerde destek verilecektir.
KONU LİNK KREDİ KARTI İLE ÖDEME İMKANI

Görseldeki fiyatlar kredi kartı ile ödemelerde geçerlidir. Nakit ödemeler 50 TL indirim vardır.
Detaylara Mağazamdan Ulaşabilirsiniz : MKDijitalMagaza
mağaza açılımı ayar vs hepsini hocam ince ince yaptı anlatımı muhteşem çok teşekkür ederim hocam
Meksika mağazamızda da satışlar gelmeye başladı , darısı Kanada'ya inş.
@theken1; hocama tekrardan teşekkür ederim.
Arkadaş çok ilgili ve mağazamızı kısa sürede açtı.
Samimi birisi payoner hesabi baglantisi bide entegrasyon sistemi yapti baya yardimci oldu cok memnun kaldim
Paket 1+2+3 Alınmıştır. BAE Mağazası açılmıştır. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum
ilk mağazımızı arkadaşın sayesinde açtık çok şükür akşam da ayarlamaları yapacak kendisi gayet ilgili arkadaş
1-2-3 paket alındı, Arkadaş oldukça yardımsever ve ilgili. Tanıştığımıza çok memnun oldum, Bol kazançlar
Bae magazamızı açtık işini bilen ilgili bi arkadaş her sorumu üşenmeden yanıtlıyor
Arkadaşa mağaza açtırılmıştır
Kendisi çok ilgili sabırlı beyefendi bir arkadaş bakalım zamanla satış da yaparız inşallah tereddüt edenlere tavsiye ederim .
Mağaza açılışı ve işlem süreçlerinde yardımcı oldu teşekkür ediyorum başarılarının devamını dilerim..
Satıcı Hesabımı açtı, ürünleri yükledi ve sistemin nasıl işlediğini erinmeden tek tek, tane tane anlattı.
Satıcı hesabımı çok hızlı açtı ve çok ilgili kendisine teşekkür ederim
@theken1; uzun zamandır her soruma sıkılsa da cevap verebilen işini iyi yapan ve ticari ahlaka sahip birisidir. Kendisini tanımamız iyi oldu. Her konuda yardımcı oluyor teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar 1 ay oldu alalı ve ilk 5-6 gün düzenli olarak 50-60 ürün ekledim günlük 2.5 3 haftadır memlekete gitmiştim geldiğimde hiç ilgilenmediğim halde 1 adet xxx kar marjı ile ürün satılmış neredeyse aldığım hizmetin yarısını karşıladı allah razı olsun hocam da çok anlayışlı her sorduğumu şeyi tek tek açıkladı hiç anlamadığım halde gösterdi bütün herşeyi çok teşekkür ederim tekrardan
İlk sipariş geldi 138 dolarlık mutlu bir sabah

Kargo sürecinde tekrar yardımcı olduğu için teşekkürler.
Mustafa Bey gayet ilgili ve bilgili. Bu güzel proje için kendisine teşekkür ediyorum.
Herseyle ilgilenen bir arkadas, sayesinde bizde dropshipping amazon isine girdik. kesinlikle tavsiye edilir.
1 adet paket 1+2+3 aldım kurulum ürün girme herşey tamam gerisi nasip
1 adet paket 1+2+3 aldım kurulum ürün girme herşey tamam gerisi nasip
Mağaza açtırıldı işinin ehli biri ayrıca çok ilgili
2 adet mağaza açtırıldı. Gayet ilgili birisi.
ilk satış geldi hayırlısıyla. teşekkürler
@Producerr; Arkadaşımız satışlarına devam ediyor.
Bi sipariş daha geldi @
theken1; çok teşekkürler
Kendisinden hizmet aldık gerçekten işini çok kaliteli ve ilgili yapan bir arkadaş ��
1 adet mağaza açtırıldı. Çok saolsun baya yardımcı oldu ilgilendi. Teşekkürler
Bae mağazamı açtı sağolsun Mustafa bey. Her sorumda yanıt alıyorum her takıldığım yerde gerektiğinde bağlanıyor bilgisayarıma çözüyor sorunu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Merhabalar singapur mağazamın da açılışını başarılı bir şekilde yaptı arkadaş, ellerine sağlık.
Alıntı
Forum dışı ulaşan Samet ardakaşımızında Mağazası açıldı.
@
Doktor33; Halil Abimizin de BAE mağazası açıldı.
Arkadaş yardımcı oldu 1 günde halledildi herşey
Arkadaşadan bir adet hesap alInmıştır.
Mustafa kardeşim vallahi elinden gelen herşeyi yaptı. Kafamda bir yığın soru işareti vardı ama çok hızlı bir şekilde UAE mağazasını açtı, tüm detayları da ayrıntılarıyla gösterdi. Verdiğim parayı şu aşamada bile hak etti. İlk siparişte bu konu altına yine yazacağım
@
theken1; Hocam hızlı bir şekilde Ae ve Sg mağazalarımızın kurulumunu sağlamıştır.
Açık arttırma sonucu 3'lü pakete hak kazanmıştım.
sağolsun @
theken1; her şeyi hazır hale getirdi. Ürünleri satışa hazır hale getirdi.
Yeni satılabilecek ürünleri bulmak ve satışı beklemek bize kalıyor
Emeğine sağlık, umarım yakın zamanda bir satış olur ve burada paylaşırım.
Çok ilgili, tüm soruları yanıtlıyor. Teşekkür ederim.
Full paket için anlaştık güncellemeleri ekleyeceğim mesajıma
theken1 hocam çok ilgili. Konuya hakim ve içten. Bir günde mağazamı açtık. Teşekkürler
Mağaza açılışından 1 hafta sonra Noyan Arkadaşımız ilk satışını yaptı. Bol satışlar dilerim.
Arkadaşımızdan Paket 1 + Paket 2 Hizmeti Alındı.
Singapur Mağazası Açtırıldırıldı Hizmet Paketi 1 Ve 2 alındı gayet detaylı bir şekilde anlatıyor
2 adet amazon mağazası açtık beraber teşekkürler
theken1; hocam kısa sürede mağaza onayını alıp kurulumları tamamladı.
Mağaza açtırıldı işinin ehli biri ayrıca çok ilgili
KREDİ KARTI İLE ÖDEME İMKANI