muratbravojohny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın hocam, bilemedim size rahatsızlık vereceğimi. Aylık 26 milyon görüntülemeye çıkmış hesabı vardı 5 ay evvel. 50k full organik takipçi ile beraber kategorisinde tekti. Pin to pin yapıp spam yapanlar sağolsun, çala çala emeğimizi yerle bir ettiler. Benim kendi fotoğrafım, kız kardeşimin fotoğrafının olduğu hesabı şikayet ile spama düşürdüler. Üstüne bir de benim bu fotoğraflarımı pin to pin ile çalıp kendi sitelerine yönlendirdiler ama olan bana oldu. 15.000'den fazla full organik makaleye sahip Pin paylaşımımı elimden aldılar. Ben şimdi yeni bir şeyler deniyorum, ister istemez insan kaygılanıyor. Tekrar kusura bakmayın.

hocam anlıyorum ama mesela sizde böyle bir iki hesap olabilir spam yapanlarda böyle 100 lerce var ayrıca spam yapanlar diyorsun ama shadow ban programı arıyorsun tuhaf değilmi 15 000 organik makale diyorsunuz çok çelişkili konuşuyorsunuz ki pinterest katagorisinin büyük bir bölümü spam yapanlarla dolu özellikle çalan varmı bilmem ama adam programı bağlayıp bırakıyor ama sizden çeker ama başkasından siz organik çalışıyorsanız shadow programı aramanıza gerek yok hesap gösterim veya tıklanma alıyorsa zaten shadow yoktur gösterim sıfırlara düşerse ya domainde ban spam vardır yada hesapta