Merhaba,
Opencart ile bir e-ticaret sitesi kurmayı düşünüyorum. Journal temasını kurmak istiyorum.
1-) Journal'de pek kadınlara dair bir arayüz göremedim, butonların, başlıkların renklerini değiştirmek mümkün mü? ( Admin Panelden mi Yoksa Kodlardan mı ? )
2-) Opencart'ta işe yarayan tüm eklentiler ücretli mi ? Wordpresste Yoast'tan tutun da , Litespeed Cache'e kadar birçok işe yarayan eklenti ücretsiz kullanılabiliyor. Opencart'ta bu durum nasıl ? Forumda modüller hep ücretli satılıyor. Örneğin sanal pos modülleri, entegrasyonlar ücretsiz kurulamıyor mu ?
3-) Topluca ürün ekleyebilir miyim ? Makyaj ürünleri satmayı düşünüyorum. Ürünleri topluca nasıl ekleyebilirim ? Şirketler bu verileri benimle paylaşır mı ?
4-) E-ticaret için mukellef.co'yu tercih etmeyi düşünüyorum. Sebebi sanal ofis + muhasebe bir arada oluşu. Sizce muhasebeciyi ayrı mı tutmalıyım ?
5-) Opencart'ta cache eklentileri kullanılabiliyor mu ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkür ederim ,
1 Arayuzu genelde kendımız tasarlıyoruz.
2 bazı eklentıler ucretsız bazıları temanın kendı kodlamasıyla yapılıyor bazılarıda ucretlı ama genelı dıyelım
3 modul ıle klenebılır
4 tercıh etmeyın yuzyuze muhasebecı her zaman ısınızı kolaylasıtır. hem mahrem bılgılerınızı bılmedıgınız kıralık musavıre verıyorsuuz
5 cahce eklentı kullanılıyor oda malesef ucretlı
Ayrıca.
bukonuda ıyı destek sunabılırım hocam paket dahılınde satıs yapmaktayım ve 400ile 900 tl arasında paket fıyatımız degısmektedır.
MODÜLLERİMİZ
- Mobil Uyumlu Tema
- Whatsapp Sipariş Modülü
- Kargo Takip Modülü
- Hemen Satın Al Modülü
- Gelişmiş Seo Modülü
- XML Entegrasyonu(XML ve Excel Formatlarında Kolay Ürün Aktarımı)
- Kampanya Modülü
- Hızlı Ürün Düzenleme ve Ekleme Modülü
- Hızlı Fiyat Güncelleme Modülü(Toplu Fiyat Güncellenir. 4 İşlem Sabit veya Yüzdelik Yapılır)
- Tek Sayfada Ödeme
- Kapıda Ödemeye Ek Ücret Modülü
- Blog Modülü
- Toplu İndirim Modülü
- Akıllı Filtreleme
- Çoklu Para Birimi Fiyat Girme Modülü
- Hemen Satın Al Modülü
- Soru Sorun Modülü
- Google Merchant Feed Modülü
- Müşteri Panel Sayfası Modülü
- Süper Mail Şablonu Modülü
- Kapıda Ödeme Modülü