ben 3 ay bekledim hocam sabırla makale eklemeye devam et bianda hepsini indexliyor. ayrıca kategorileri vs noindex varsa onları kaldır onlarda geçiktiriyor indexlemeyi.
Vallahi hocam zaman buldukça yazıyorum bugün 2 tane ekledim. Haftasonu da birşeyler yapmaya çalışacağım. Birazcık hit alsa eminim motive olup bu işi daha da arttırırım ama şu an zınnık yok sitede.
Yalnız şunu fark ettim 14 gün önce yazmaya başladığımda makale yazmak zor geliyor ve çok yavaş yazıyordum. 2. haftanın sonunda tamamen bana ait 8 adet özgün makale yazdım. Makaleler 300 ile 750 kelime arasında değişiyor. Hızım yavaştan arttı ve biraz da olsa yeni bilgiler öğrendiğim için ufaktan keyif almaya başladım. Bu konuyla ilgili önerisi olan tecrübeli üyeleri dinlemek isterim. Makale yaza yaza gelişirim bunun farkındayım ama bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mıdır?