Kokoreç beğenen kişi zaten başkalarına tavsiye eder öncelikle hizmetiniz müşteriyi memnun etmek olmalı. Dijital olarak instagram üzerinden işletmeyi tanıan videolar çekmeye çalışın ve reklam konusunda forumda daha bilgili arkadaşlar var onlardan yardım alabilirsiniz.
Yorum hizmeti alın
Yorumu tanıdıklardan halletim teşekkür ederim
etmanyak sosyalyiyici vs gibi boğaz peşinde adamların takip ettiği instagram hesaplarına reklam verin ya da davet edin.
Fenomenlerle iletişime geçtik ama ilk başta biraz pahalı geldi
Başarılı bir usta,
Temiz ve kaliteli malzeme,
Damak tadına hitap edecek pişkinlik,
Paket serviste soğumayı engelleyici folyo vb ambalaj,
Sürekli sipariş veren müşteriye jest niteliğinde tatlı - çikolata artık ne eklerseniz (müşteri kazanmak kadar müşteriyi elde tutabilmekte önemli. küçük hediye hoşuna gidecektir ve her kokoreç konusu geçen yerde sizden bahsederek viral reklam yapacaktır.)
Sipariş esnasında baharat - acı - domates vb (pizza siparişinde ki gibi) istenmeyen malzemeleri seçebilmesi ve müşterinin isteği doğrultusunda hazırlanıp gönderilmesi, hata ve kusurlar olduğu zaman değişim veya bir sonraki siparişte özür mahayetinde tatlı vb promosyon gönderilmesi.
Sosyal medya ve arama motoru reklamı verilecekse tüm gün yerine mesai bitimi - kapanış 1 saat öncesi tercih edilmesi vb şeyler etkili olabilir diye düşünüyorum...
Hayırlı bereketli işleriniz olsun.
Müşteriyi yakalamak amaçlı yemeksepetinde sürekli joker indirimine katılıyoruz ve yanında ekstra aparatifler gönderiyoruz fikirleriniz için teşekkür ederim