Instamatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dribbble.com gibi sitelerden örnek tasarımlara bakabilirsiniz hocam. Bence olay frontend.
Bende bunu düşünmeye başladım artık yazılıma yöneliyordum tasarım olmadığı sürece yazılım bir işe yaramıyormuş

barancan450x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış için henüz hazır olmadığı kanaatindeyim. Tasarım olarak eksikleri mevcut. Mobil uyumluluğu tam oturmamış.

Biraz daha emek istiyor gibi, sonrasında dilerim emeğinizin karşılığını alırsınız.
Galiba biraz aceleye getirdim hocam ama tasarım bilgim çok olmadığı için bu kdr geldi elimden birdahakine en çok tasarıma yönelecem

phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen sektörde yenisin kardeşim bu tip projeler genellikle isteğe bağlı olarak yapılır yada basitte olsa e-ticaret mantığı geçen şeylerde sıfırdan yapım yerine opencart vs. tercih edilir çünkü alındıktan sonra hem destek kısmı hemde maliyet müşteri için daha kolaydır sana tavsiyem böyle scriptler yerine sürümden kazanmak istiyorsan piyasaya yönelik hareket etmen olacaktır şöyle düşün böyle bir scripte kaç kişinin ihtiyacı var ? varsa neden senden alsın ? bu iki soru önemli.
Hiç böyle düşünmemiştim bundan sonra bir işe başlamadan bu soruyu kendime soracağım teşekkürler.