Eticaretim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Ankara yaşamkent de Güzel bir yere kokoreç dükkanı açtım şuan tüm önemi yemeksepetine veriyorum ve instagrama videolar çekiyorum bunlara ek olarak öneriniz varmı
Başarılı bir usta,
Temiz ve kaliteli malzeme,
Damak tadına hitap edecek pişkinlik,
Paket serviste soğumayı engelleyici folyo vb ambalaj,
Sürekli sipariş veren müşteriye jest niteliğinde tatlı - çikolata artık ne eklerseniz (müşteri kazanmak kadar müşteriyi elde tutabilmekte önemli. küçük hediye hoşuna gidecektir ve her kokoreç konusu geçen yerde sizden bahsederek viral reklam yapacaktır.)
Sipariş esnasında baharat - acı - domates vb (pizza siparişinde ki gibi) istenmeyen malzemeleri seçebilmesi ve müşterinin isteği doğrultusunda hazırlanıp gönderilmesi, hata ve kusurlar olduğu zaman değişim veya bir sonraki siparişte özür mahayetinde tatlı vb promosyon gönderilmesi.
Harita konumunuz yoksa harita konumu ekleyerek sürekli farklı lokasyonlarda olduğunuzda siz ve personeliniz yaya - toplu ulaşım - araçla vb yol tarifi alsın ve yorum & puan değerlendirme hatırlatıcı bir panonuz olsun bence hocam.
Sosyal medya ve arama motoru reklamı verilecekse tüm gün yerine mesai bitimi - kapanış 1 saat öncesi tercih edilmesi vb şeyler etkili olabilir diye düşünüyorum...
Hayırlı bereketli işleriniz olsun.