iGurler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kokorece sadece baharat atın ve çok fazla kıymayın, kıyma gibi olmasın, kokoreç sadece kendisi ve baharattan oluşur, domates biber vs koyarsanız olmaz. Kokoreç pahalı olduğu için herkes tercih etmez bu yüzden en iyilerini satmalısınız ki lezzet değişmesin, müşteriler kalıcı olsun, birde kokoreç mekanda yenir eve siparişte yumuşuyor ekmek tadı güzel olmuyor.
Çeşitlerimiz var herkese özel zaten çok ince yapmıyoruz öyle bir istek olmadıkdan sonra

Beyrutmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bi paketleme sistemi yap dün bereket dönerden sipariş verdim aşırı derece etkilendim yemek çok lezzetli değil ama temizlik hissi yeniden sipariş verdirir cinstendi
https://www.youtube.com/watch?v=MM-6n1TKcus
gibi yerlerden faydalanabilirsin üzerine logonu, iletişimini, sosyal medya hesaplarını yaz ayrıca farklı bir ürün oluştur üzerine +5 tl fiyat farkı koy bununla edindiğin paranın 1 tlsini korona nedeniyle paketleme sistemine ayırdığını diğer kalan 4tl ile sokakta yaşayan insanlara bağışladığını yaz ve lütfen bağışla fakir fukarayı sevindir hem senin işlerinde duyarlı insanlardan dolayı açılır hem de kış geliyor geçen kışın sonuna geldi korana mevzusu bu sene baya sıkıntı olacak. Ve naçizane rica temiz ol bu sakatat mevzusu çok "sakat" bir mevzu kimseye "acaba kokoreçten mi oldu ya" tereddüdünü yaşatma.
Kokoreçte olabilir mi böyle bir paketleme bilmiyorum

AsHaYazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu bilmez ama kokoreç in yanında turşu suyu verin. Mükemmel bir lezzet katar. kokoreçin başkentlerinden Denizli de akçeşme diye bir mekanda yapılan kokoreç gibisini hiç bir yerde tatmadım.( Saat 5 ten sonra çalışmıyorlar, o kadar doymuşlar ) Denemenizi tavsiye ederim, fikir verebilir.
Güzel bir fikir turşu suyu daha önce hiö görmedim turşu suyu satan kokoreç dükkanı bir farklılık yaratabilir