Azaddarilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 tane aldım diyelim ne kadar ödemem gerekiyor hocam ?
Merhaba hocam adet fiyatı 10 TL olup en az alım 20 adettir.
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıt işlemini yaptım ama hesapları nereden satın alacağımı anlayamadım maalesef.
Tek iletişim yolu olan 0546 855 56 49 arıyarak işlem yapabiliriz.
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 tl'nin tamamını harcıyor mu kesin olarak.Deneme amaçlı 1 adet satabiliyor musunuz ? Kimden aldıysam sorumluluğu üstünden atıp bize yüklüyor.50 tl bile harcamadan kesiliyor.
Reklam tecrübeniz var ise 150 TL tamamını harcarsınız. Düşme vs sorunlar yoktur. 1 Adet deneme alma şansınız malesef yoktur. Program kurulumu yaptığım için min. alım 20 adettir. Adet fiyatı 10 TL dir. (Hesaplarım reklam aktif olana kadar garantili olup reklam tecrübesi olanlara ve daimi müşterilerime 150 TL HARCAMA GARANTİSİ VEREBİLİRİM)
manas23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alisveris donusumu cikabiliyormuyuz? Bmli mi hesaplar
Hesaplar kişisel reklam hesaplarıdır. BM değildir. İstediğiniz reklamı açabilirsiniz fark etmez.

NOT: Sistem güncellemesi yapılmış olup satışlar aktif'dir. Satın alma işleminden sonra size bilgilendirme videosu göndermekteyim. Bu videoyu izleyerek tüm reklamlarınızı sorunsuz gönderebilir ve sorunsuz bir şekilde 150 TL bakiyeyi harcama yaptırabilirsiniz.
NOT: Mesajlara (PM-Skype vs.) yoğunluktan dolayı bakamıyorum. (Whatsapp kullanmıyorum) Direk arayınız. ( 0546 855 56 49 )
NOT: Hesaplar ile birlikte ortak çalışma yaptığımız www.isecret.com.tr Cloaker linkleri her hesaba özel 1 adet ücretsiz verilecektir.