AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden para için yapamaz hocam çok merak ediyorum? Bizde buna anlam veremeyebiliriz mesela, çünkü bir sürü kişi tanıyorum para için yapıyor ve sizin o kutsal mesleğinizi lekeliyor.

Kpss den atanabilmek için saçlarını beyazlatmak o kişilerin hür özgür iradeleri sonucunda olmuyormu?

Öğretmenlerde insan eli öpülesi süper öğretmenler de var. Ama her insanın içinde iyi olduğu gibi öğretmenler de var, başka şeylerde de var.

Kafanıza takmayın böyle şeyleri, karşınızdakidee bir insan kim bilir neler yaşadıda onca yorumu yazdı. Sevdiğimiz saydığımız öğretmenlerimize...
-Evet Kpss'den atanabilmek özgür irade, aynı bunun gibi herkesin özgür iradesi var, dileyen o yoldan geçip öğretmen olabilir. Bu öğretmenlere hakaret etme hakkını vermiyor.

-Öğretmenlik, bir nevi annelik babalık gibi. Anne baba çocuğunun değerini, onun bakımını para ile ölçer mi? Yeri geliyor kendi çocuklarımız bir şey söylediğinde tersleyip gönderiyoruz, tahammül gücü kalmıyor değil mi? Aynı sınıfta 40 Öğrencinin her birinin farklı kapasitesi var. Bazen aynı sorunun 10 defa sorulduğu oluyor. Dikkat ederseniz "sadece" para için yapılamaz dedim. Biz de ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz, tabi ki karşılığını alacağız. Ancak yine diyorum "sadece" parası için bu mesleği kimse yapamaz, her yiğidin harcı değil, iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar öğretmenlere atıp tutuyor mesela.

- Tabi ki her meslekte iyi olanlar da var kötü olanlar da var. Her ne olursa olsun, hiç kimsenin eleştiri yaparken hakaret etme özgürlüğü yok.

- Kafama da takmıyorum. Çok şükür vicdanen rahatım. İYİ Kİ ÖĞRETMEN OLMUŞUM...

Saygılarımla.