Neden para için yapamaz hocam çok merak ediyorum? Bizde buna anlam veremeyebiliriz mesela, çünkü bir sürü kişi tanıyorum para için yapıyor ve sizin o kutsal mesleğinizi lekeliyor.

Kpss den atanabilmek için saçlarını beyazlatmak o kişilerin hür özgür iradeleri sonucunda olmuyormu?

Öğretmenlerde insan eli öpülesi süper öğretmenler de var. Ama her insanın içinde iyi olduğu gibi öğretmenler de var, başka şeylerde de var.

Kafanıza takmayın böyle şeyleri, karşınızdakidee bir insan kim bilir neler yaşadıda onca yorumu yazdı. Sevdiğimiz saydığımız öğretmenlerimize...

fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yanlış bir düşünce. Bir öğretmen olarak yorum yapıyorum. Birincisi, öğretmenliği sadece para için kimse yapamaz. Evet ücretler daha iyi olmalı, bu tartışılır ancak ondan ziyade öğretmenlere bir hakaret var. Kafası boş dediği insanlar, Kpss'den atanabilmek için saçlarını beyazlatıyor. Kafasında 40 tilki olmayan kim var şu devirde? Öğretmenler de insan.. Ailesi, çoluk çocuğu, geçim derdi var.. Atanmak için Kpss çalıştığımda, 27 dersten sorumluydum. 6 genel kültür ve genel yetenek, 6 eğitim bilimleri, 15 tanesi de branş dersi. Ve kendi branşımda 35 bin kişi sınava girdi. Öyle boş konuşmayla olmuyor. Milletin tüm dertleri bitmiş, her şey doğru da öğretmenler yanlış gibi konuşmasına gerçekten anlam veremiyorum.