• İşletme Ayarları'nı açın.
  • İşletme Bilgileri'ne tıklayın.
  • İşletmeyi Kalıcı Olarak Sil'e tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin. Not: İşletmenizle ilişkili reklam hesapları, başka bir Business Manager'a aktarmayı seçmediğiniz sürece kalıcı olarak silinir.