ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de TR'de Amazon Prime var. Dediğin gibi ürün 24 saat geçmeden geliyor hocam.

Kripto paralarda arbitraj çok mantıklı. Bazen iki farklı borsa arasında ilginç kar oranları oluyor. Ama kovalamak lazım işte :)

Tek bildiğim bir şey var bu Amazon işinde, ürünün Amazon deposunda değilse hikayeye bağlıyorsun. Yani ben dropshipping ile öyle dünyaları kazanan adamları görmedim :) Hatta iyi para kazananı da görmedim :) Genelde dropshipping eğitimi satan adamlar para kazanıyor o işte.
Sağolsunlar, biz de kendileri gibi zengin olalım diye eğitim satıyorlar. Bu ülkede, belki de dünyada en kârlı iş umut satmak olabilir.

Amazon disiplini nedeniyle bugüne dek başlama fırsatım olmadı ama yakın zamanda resmi işlemleri halledip, marka tescili-barkod-paket standardizasyonu-hızlı kargo gibi unsurları halledip başlayacağım inşallah.

Okuyan arkadaşlar için de önerim dropshipping konusunda çok iyi araştırma yapmaları. Aynı niyette binlerce satıcı var, standart bilinen yolları izleyerek bir yerlere varmaları zor. Alternatif kanallar ve pazarlama stratejileri oluşturmalılar.