LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kuduracaklar demiştim haklıymışım ATM memurları saldırıya geçmişler. Bakın arkadaşlar, korona sürecinde "Eğitim başlamasın, korona var kem küm" diyen ve aldıkları bedava maaşla Türkiye turu yapan öğretmenler var ya, bunlara devlet maaş göstergesindeki temel maaşı ödesin bunlar ertesi gün "Okullar açılsın, yavrucaklar eğitim göremiyor" diye isyan etmezlerse ben başka birşey bilmiyorum. Korona sürecinde ek ders ücretleri için dahi isyanlardaydılar. Zaten bunların ATM memurluğundan konuşmaya başlarsanız hep aynı cümle ve örnekleri görürsünüz hiç sekmez. Ya emekli olup bir hayır işi yapan meslektaşlarından bahsederler ya da devlette okuyan maddi durumu düşük öğrenciler üzerinden duygusal istismar kasarlar. Hepte bir Mahmut Hoca & İdealist öğretmen kılığına bürünürler. Yahu arkadaşım açık açık söylesene, bende herkes gibi ayın 15'inde maaş almak için bu mesleği yapıyorum, önemli olan aldığım maaş, her memur gibi saat 5 olsun evime gitme derdindeyim desene. Herkes gibi sende aile geçindirmiyor musun? Senin herkes gibi ihtiyaçların yok mu? Bu kadrolu öğretmenlerdeki duygu istismarı sıktı artık. Arkadaşım sen zaten hak adalet derdinde olsan, ücretli öğretmenlerin korona sürecinde herhangi bir maaş almadığını, özel sektördeki öğretmenlerin rezalet bir maaş almasını ve zor şartlarda (mobbing) çalışmasını dile getirirdin. Bunları söyleyemeyip "Biz öğretmeniz, biz aydınlık neferleriz" ayağına yatmaları benim mantığıma yatmıyor. Şu anki korona sürecinde devletteki öğretmenler sınıftaki öğrencilerinin evine gelip parayla özel ders veriyor. Ortamlarda korona var dersiniz. Okul kayıt dönemlerinde velilerden kayıt ücreti adı altında alınan ve öğretmenlere pay edilen bağışlardan bahseder misiniz? Haklısınız öğretmenlik ile maddiyatı hiç bağdaştırmamam gerekirdi. Ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.
Ayrıca seviyesiz diyerek hakaret eden, ahlaktan bi' haber zat-ı muhterem öğretmense eğer tam bu konu için mükemmel örnek olmuş.
Yazının bir yerinde bla bla bla etmezlerse ben bir şey bilmiyorum değişsin ya, insanın kendini bilmesi çok güzel bir şey. ATM memuruymuş.. Sen önce bu ülkeye,topluma bir öğretmenin verdiği emek kadar emek ver sonra gel onları eleştir. Boş teneke gibi ses çıkarmanın manası yok eleştirinin de bir sınırı olmalı