Öncelikle Herkesele Selamlar, Vergi Levhası Olup da Amazona Girmek İsteyenler İçin Elimden Gedliği Kadarı İle Sizlere Yardımcı Olmak İstedim.
1. Madde: Amazon Bildiğiniz Üzere Dünyanın En Büyük E-Ticaret Platform ABD Üzerinde Amazon Kendi Mağazasından Yıllık 168 Milyar Dolar Kaar Elde Etmekte. Peki Pazar Yeri Olan Kullanıcılarından Tahsis Ettiği Para Komisyon Olarak 186 Milyar Dolar Ne Kadar Büyük Bir Rakam İnsan Söylerken Bile Zorlanıyor.
2. Madde: Amazon ABD Ve En Fazla Mağazası Olan Ülkelerden Dükkan Açım Ücreti Olarak Aylık Vergi Dahil 47 Dolar Almakta Diyorsunuz ki Daha Ufaktan Başlamak İstiyorum Peki O Zaman Amazon Birleşik Arap Emirliklerinde Yeni Bir Mağaza Açtı ve Oradaki Dükkan Sahibi Çok Az Olduğu İçin Dükkan Açım Ücreti Almıyor. Derseniz ki Birleşik Arap Emirlikleri de Olmaz O Zaman Singapur Üzerinde 1 Ocak 2021 Yılına Kadar Dükkan Ücreti Almayacak.
3. Madde: Kargo ve Stoklu Çalışma Olmayacak Nasıl Mı ? Seçtiğiniz Ürünlerin Görsellerini Yükleyerek Kendi Dükkanınızda Yayınlayacaksınız Ürününüz Olarak ve Hiçbir Stok İhtiyacı Duymadan. Stok İşi Seçtiğiniz Bir Ürünü Kayıp Etmeyeceksiniz ve Size Sipariş Geldiği Zaman O Dükkanın Sayfasından Müşterinizin Adına Sipariş Vereceksiniz. Kargo Ücreti Yok Adresi Sizin Müşterinizin Adresini Yazacaksınız ve Aldığını Sayfadan Direk Kargolanacak Müşterinizin Adresine Yani Ne Kargo NE DE Stok İle Uğraşmış Olacaksınız.
4. Madde: Kaarımız Nasıl Olacak? Amazondan Müşterinizin Adresine Kargolanacak Siz Diğer Dükkandan 10 Dolara Alacaksınız ve Kendi Mağazanızda 20 Dolara Satacaksınız Olay Tamamen Bu.
5. Madde: Ödeme Alma? Öncelikle Amazon Hesabımız Yeni Olduğu İçin Amazon Size 15 Gün İçinde Ödeme Yapacak ve Daha Sonralarda Memnuniyet Aldıkça Size Günlük Ödeme Yapmaya Başlayacaktır. Bu Süre Zarfında Birazcık Cebimizden Para Çıkacak.
6. Madde: Amazona Kayıt Olma Ve Amazon Aldığı Komisyon
- Öncelikle Amazona Kayıt Olmak İçin 1. Kredi Kartınız Olması Gerekli 2. Vergi Bilgilerinizin Olması Gerekli 3. Ehliyet Kimlik Pasaport Fotoğrafı Yüklemeniz Gerekli ve Belge Olarakda Elektirik Su Doğal Gaz vb. Faturalarınızı Yüklemeniz Gerekmektedir.
- Amazon Komisyon İşlemi Amazon Üzerinde Sattığınız Ürünlerin %3 ila %5 Arasında Komisyon Almaktadır Onun Dışında Başka Bir Ücretlendirmeye Gerek Yoktur Dükkan Kirası Dışında.
Umarım Bilgilerim Sizlere Faydalı Olmuştur. Yazdığım Yazıda Sizlere Yardım Etmekten Mutlu Olduğum İçin Bir Kaç Kısmı Unutmuş Olabilirim. Aklınızda Herhangi Bir Soru Sıkıntı Olursa Bana PM Ya da Yorum Bırakırsanız Sevinirim. Hepinize Teşekkürler.