Bot ücretsiz olmuştur:
Buraya tıklayarak sunucunuza ekleyebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.
Tamamen kendim geliştirmiş olduğum kelime-tahmin scriptini satıyorum.
Uzatmadan adım adım botu tanıtayım.
Önceden belirlenmiş olan bir kanal odasının id'si bota verilir. Tüm oyun bir kanal üzerinden oynanır.

Oyun bu şekilde. Gelin şimdi daha derine inelim.
+Puan sistemi nasıl çalışır?
-Toplam kelime harf sayısı - açılan harf sayısı = puan. Bu işlem ile puanları ekler.

+Bekleme süreleri var mı? Varsa süreleri ne kadar?
- Başlat yazdıktan sonra ilk soruyu sorar. Sorduktan sonra hiçbir etkileşim almadığı sürece oyun devam etmez. Kullanıcı bir kelime yazarsa ipucu modu devreye girer. 10 saniye içerisinde bir ipucu açar, diğer ipuçları 5 saniye aralıklarına iner. Oyunu başlatıp kullanıcı tahminde bulunursa, 30 saniye içerisinde bot uyku moduna girer.

+Sorduğu soruları tekrar soruyor mu? Harf açma işlemi nasıl oluyor?
-Sorduğu soruları hiçbir şekilde tekrar sormuyor. Harf açma işlemi 5 saniyede bir random bir harf açıyor. Aynı şekilde açtığı harfi tekrar açmaz.
Ek olarak tüm soruları filtreden geçirir. aynı soruları siler.

+Scripti bize tüm kaynak kodlarıyla mı veriyorsunuz?
-Evet neredeyse tüm scripti size açık olarak veriyorum. Fakat oyun scripti şifreli oluyor. Yani şu şekilde;
commands klasörü içerisinde bulunan bilgiyarisma.js adlı dosya tamamen şifrelidir.
config -> single-bilgi-yarisma ->
game-rooms: Event odasının bilgisini buraya girersiniz.
ok-yarisma: Bilinen soruların tekrar çıkmaması için, bilinen soruları buraya kaydeder. Eğer burdaki dataları silerseniz sorduğu soruları tekrar sorabilir.
score-table: Kullanıcıların puanları burada saklanır.
yarisma: Tüm soruları burdan ekleyip / çıkartabilirsiniz. Şuan sistemde 1530 kelime eklidir(Eşya adları / Hayvan adları / Türkiye İl adları)

Okuduğunuz için teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.