Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bütçeyi biraz daha arttırıp iyi bir şeyler almaya çalışın. Sonradan pişman olabilirsiniz.
Hocam televizyon işide araba mevzusuna benziyor. Şu kadar daha koyayım diye diye 3.5k oldu zaten. Elbet ne kadar çok para verirsem daha iyisi olacaktır ama televizyon için kendimi çok zorlamak istemiyorum sonuçta tek istediğim 4k netflix izlemek ve kelifli bir ses kalitesi sunması.
MertBirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam , hem marka ve detay olsun hemde fiyat performans olsun önerebileceğim cihaz belli .
https://www.hepsiburada.com/vestel-5...gaza=Uygunavar
Bende yaklaşık 1.5 , 2 ay bakındım bunda karar kılmıştım .
Hocam buda baya iyiymiş ama hem bana fazla büyük hemde bir tık bütçeyi aşıyordu bende bu modelin 50" olanını araştırmaya başladım. Televizyon forumunda konunun erbabı arkadaşa 2 model sundum biri sizin önerdiğiniz modelin 50" olan versiyonu diğeri a101 mağazalarında 29 ekimde satışa çıkan 50UL3A63DTA modeliydi.
Arkadaş bu 2 modelin çok yakın olduğunu ancak 50UL3A63DTA modelinin kullandığı ses sisteminin ve ses teknolojilerinin dünyanın en iyi sinema ses sistemi üreticisi olan onkyo firması tarafından üretildiğini söyledi. Bunun dışında "sanal hz" değeri 2000 olduğu için öne çıkıyor. Tabi vestel olması 58u9400 modelini öne çıkarıyordu ama toshiba olanın ürünün desteğide türkiyede vestel tarafından sağlanıyormuş. İndirimde olmasa toshiba ürününü seçmezdim ama indirim gayet makuldü.
1-2 güne kurulum için gelicekler bakalım. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.