Selamlar iyi geceler arkadaşlar konu şikayet konusu değildir sadece satıcıyla konuda kimin haklı olduğunu öğrenmek istiyoruz. Arkadaşlar @berdenbremen; adlı üyeyle whatsapp uzerinden iletişime geçtim . Bana reklam hesaplarımı toplayacagım ana hesap olarak kullanacagım hesaplar lazım yazdım. Bu işi yapan herkes bilir ana hesap önemlidir boş hesaplar kullanılmaz . Arkadaş bana hotmail yöntemiyle çıkan 3-5 arkadaşlı eski tarihli hesaplar verdi , bende kendisine bu hesaplar kolay patlar bunlarda sorun yaşarım dedim yok sorun olmaz dedi. Sonra sordum bu hesaplara 20-30 reklam hesabı bağlayan varmı dedim cevabı (yok millet mal mı) eee kardeşim ben senden ana hesap istiyorum sen bana bunları veriyosun soruyorum bunları bu sekilde kullanan varmı diye yok millet mal mı diyosun ne diyeyim yani şimdi ben . bana verdiği hesapların tanesinin 20 tl değerinde olmadığını söyledim kendisine bu hesapları forumda 5-10 liraya satıyolardı zaten. Bana istediğimin dışında hesaplar verdi kendiside bunu ( yok millet mal mı bunu ana hesap olarak kullansın diyerek kabullendi. Sonra ben bu boş hotmailli hesaplara mı 100 tl verdim dediğimde ; hesapların bilgilerini aldın geri mi iade istiyosun diyor . Hesabını aldın mı aldın hadi iyi akşamlar diyor muhabbete bak Tamam ben iade istemiyorum eyvallah kendisiyle anlaşamıyoruz aynı dili konuşamıyoruz hiçbir şekilde algılayamıyor sizin konu hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum

Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın o kadar çok kafamı karıştırdı ki arıyım durumu anlatayım diyorum hani bişeyde istemiyorum algılayamıyosun beni diyorum yok onada yanaşmıyor adam paramı aldım gerisi beni ırgalamaz kafasında