Selamlar herkese, Türknett kullanıyorum 2 ay öncesine kadar 104 mbps bile hız görüyordum 100 mbps lik paketimde ancak sonra birden bire 30 a düştü, daha sonrasında şikayet kaydı açtım tam 1.5 ay boyunca yok o gelicek bu gelicek oyaladılar durdular. Sonra türk telekom ekipleri gelip hiç bir problem yok diyip gitmişler. Daha sonrasında beni türknetten Hüseyin G diye birisi arası vay efendim size verilen hız 100 mbps sizin hattınıza fazla geliyor 80 e çekersem en az 75 alırsınız, iyi dedim yapın. Meğer paketimi düşürmeyi söylüyormuş paketimi düşürdüler bu sefer hızım 20 ye düştü. Ben böyle bir şey talep etmedim felan desem de umurlarında bile olmadı. Dün Türknetin anlaşmalı olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş geldi sağolsun tüm kablolarımı elden geçirdi ancak hızda 1 gram artış olmadığı gibi artık yağmur yağdığı zaman hızım 0.020 lere kadar düşüyor. Ancak işin en ilginç yanı modeme giren hız görselde de göreceğiniz üzere 70 civarı ancak ölçümlerim 1 ila 5 mbps arası veriyor. Bu nasıl mümkün olabilir bu işlerden anlayan birisi varsa mantıklı bir açılama yapabilir mi artık nereyi kontrol etmeliyim bilmiyorum, diğer operatörlere geçince çözüleceğini bilsem hemen geçicem ama sorun alt yapı ise diğer operatörlerde de aynı sorun olacak, gerçi en azından onlarda arayınca konuşup derdiniz anlatabileceğin birisi var.