Bu arkadaş sanırım dün gece foruma kaydolup gelir gelmez yine tartışmalı bir konu açmıştı. Kendisinin twitter ve instagramdaki çok büyük sayfaların sahibi olduğunu söylüyor ve nasıl reklam alabilirim diyordu. İşin garibi ise bahsettiği sayfaların tamamı zaten aylardır reklam alan ve herkesin bildiği sayfalar yani arkadaş reklam almayı gayet iyi bilmesine rağmen sanki hiç reklam almamış gibi konuşuyordu. Alta gelen yorumlara da yine manasız cevaplar vererek adeta milletle dalga geçiyordu. Ben de forumda çok eski değilim bilmediğim kurallar konular vardır ama bu arkadaşın o konudan sonra uzaklaştırma yada banlanma alacağını düşünmüştüm ve yorum yapmaya değer görmemiştim. Şimdi bu konusunu popüler sekmesinde görünce dayanamadım ve ilk defa bu kadar uzun bir yazı yazıyorum forumda. Belliki arkadaşın insanları sinir etmek, alaya almak ve küçümsemek üzerine bir reklam stratejisi var. Hatta benim bu yaptığım yorumu görünce de daha fazla hit aldığı için de sevinecektir muhtemelen. Twitterda ve diğer sosyal medyalarda da bu tarz ilgi geçen insanlara karşı yapılacak en iyi şey hiç cevap vermemek ama insan kendini tutamıyor bazen. Şahsen böyle bir hesabin forumda bulunması beni rahatsız ediyor. (Eğer yazdığım herhangi bir şey forum kurallarına aykırı ise yetkili arkadaşlar mesajımı silebilirler.)