RedFire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işin piri kimse bilmesede @mersinstyle; dir belki yardım etmek isteyebilir
Etiketin için sağol dostum ama ben ücretli hizmet sağlamıyorum.
Neredeyse her şeyi r10 ve benzeri platformlardan öğrendim, O yüzden elimden geldiğince ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyorum.

Arkadaşın sorununa gelecek olursak,
Uygulamayı incelemeden bir şey söylemek güç ancak genel anlamda uygulama telif hakkı içeren bir uyarı var.

Başlıca Kontrol etmeniz gereken şeyler şunlar ;
- Uygulama adında marka kullanmayın yada for tagını kullanın, Örnek : Sticker for Whatsapp
- Uygulama açıklamasından açık bir şekilde hiç bir marka ile bağınız olmadığını belirtin, Örnek : Bu uygulama hiçbir firma ile resmi bağlantısı yoktur.
- Uygulama açıklamasın en üstünde uygulamayı kısaca özetleyin, Örnek : Bu uygulama Whatsapp uygulaması için stickerler sunan ücretsiz bir yardımcı araçtır.
- Uygulama açıklamasında iletişim bilgilerinizi yazın, Örnek : Her türlü sorun, şikayet ve telif ihlali için lütfen xxxx@gmail.com adresinden bize ulaşın.
- Uygulama görselerinde marka logosu, adı kullanmayın,
- Uygulama videosu varsa ilk etapta eklemeyin, Onay aldıktan sonra ekleyin,
- Uygulamanın varsayılan dilini İngilizce yapın, Eğer uygulama Türkçe ise sadece ingilizce ve türkçe açıklama ekleyin ve varsayılan dil ingilizce olsun. Bazen kontrol ederken türkçe'den > ingilizceye translet ettikleri için açıklama yanlış anlaşılabiliyor.
- Mağaza adınız yanıltıcı olması ve marka içermersin, Örnek : Sticker Whatsap, Sticker olmaz ama Sticker App olabilir.
- Uygulama içinde kesinlikle çalışan bir gizlilik politikası olsun, Gizlilik politikasını ingilizce hazırlayın (Google'den bulursunuz).
- Uygulama mağazasında gizlilik politikasını eklemeyi unutmayın.
- Son olarak Uygulama İçeriğini belirlerken doğru kategori ve seçenekleri seçmek çok önemli, Örneğin uygulamanız 13 yaş üstüdür ancak siz 6-9 yaş grubunuda seçmişsiniz ve Google Play Aile politikasına katılmak istemişsinizdir o uygulama hiç bir şekilde onaylanmaz.

Akşam 20:00'dan sonra uzaktan bağlanıp detaylı yardımcı olabilirim (vaktim olursa)