O zaman sevmediğiniz bir hesabı tarayıcınızda sürekli ziyaret edin aynı ip adresinden banlatın shadow'a düşürün bakalım başarabilecek misiniz hocam ?

Sorunun odak noktasından uzaklaşıp afaki düşünüyosunuz benim takıldığım nokta bu. Eğer dediğiniz gibi olsa her takip programında bu olur. Ama arkadaş masaüstünde olmadı webde oldu demiş. Demekki patlayacağı varmış hesapların.
hocam yazdığım anlaşılmamış sanırım. şöyle bi cümle geçirmiştim bahsettiğiniz yazıda. pinlemesi uzun süredir olan bi hesabı bağlarsanız bunu algılamıyodur ama yeni pinlemeye başlanmış bi hesabı anında takip programına sokarsanız o zaman o hesaplar hassas inceleme süreci gibi bi durum varsa burdan yakalanabilir ve kapatılıyor olabilir diye basit bi mantık söyledim. haliyle pinlemenizi yapın 1 ay geçsin, hesap kapanmadıysa o zaman bağlayın. hesap bağlandıktan kısa süre sonra patlarsa kontrol programının etkisi olabilir diyorum. ama uzatmanın manası yok herkes hür fikrini söylemekte özgürdür sizin düşüncenize de saygı duyuyorum ve programınızı ben de kullanıyorum zaten. başlıkta bahsedilen sorunu yaşamadım fakat uzun zamandır yeni hesap pinlemesi yapmadığım için kesin konuşamam. yine de bu olayın programlardan kaynaklı olup olmadığını anlamak zor değil, söylediğim testleri uygulasınlar sonucunu alırlar. ben de ihtimali düşük görüyorum zaten. muhtemelen çalışma yöntemlerinden kaynaklı yahut ip vs vs. belki de bilmediğimiz farklı yakalama argümanları geliştirmişlerdir kimsenin aklına henüz gelmemiş şeyler. bilinmez. denemeden öğrenmek zor, merak eden denesin öğrensin.