pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
programların arkaplanda çalışma mantığını bilmiyorum o yüzden kendimce mantık kuruyorum. mantık da şu. programın kurulu olduğu sistemin ip sinden yeni açılmış hesaba sürekli talep gidiyorsa bunu algılıyor olabilirler. yani login olmasına gerek yok. bir ip den aynı url ye istek yollanıyor olması o hesabın birileri tarafından sürekli takip edildiğini yani spam hesap olduğunu ortaya çıkarabilecek bi durum. hatta o ip den hesaplara login olunsa daha az dikkat çeker muhtemelen. login oluyor, belli ki kendi hesabı der fakat dışardan bi ip sabit olarak devamlı o url yi inceliyorsa burada anormali görülebilir. tabi sistem arkaplanda farklı bi mantıkla işliyorsa bilemem. yine ip adresinden herhangi bi login durumu olmadan sadece aynı anda farklı url lere istatistik almak için istek gönderilmesi dikkat çekici bi durum olabilir. ama komplo teorisiymiş madem, düşünmeyelim tamam.
O zaman sevmediğiniz bir hesabı tarayıcınızda sürekli ziyaret edin aynı ip adresinden banlatın shadow'a düşürün bakalım başarabilecek misiniz hocam ? Sorunun odak noktasından uzaklaşıp afaki düşünüyosunuz benim takıldığım nokta bu. Eğer dediğiniz gibi olsa her takip programında bu olur. Ama arkadaş masaüstünde olmadı webde oldu demiş. Demekki patlayacağı varmış hesapların.