Başarılı anlatım için teşekkürler hocam, bende 2015 de tanışıp, 2015 yılı sonlarına doğru dahil olanlardanım, 2015 sonlarında elimde 10BTC vardı askere gitmeden satmıştım askerde kendi paramı yiyim diye , tanesi 1200 lira civarıydı sattığımda, yıl sonuna kadar o paranın hepsini askerde yemiştim, keşke satmasaydım hiç diyoruzda bilemiyoruz işte ne olacağını 😊

2017 de askerden dönüşte XRP alıp 0.21$ den r10 da konu açmıştım geçmiş konulardan bulabilirsiniz, mobil olduğum için eklemeye üşendim şu an

Bu XRP lere 7 ay elimi sürmemiştim taaki 2017 Aralık ayına kadar mayısta almıştım, Aralık ayında dedim 7 aydır yükseleceği yok bari al sat yapayımda 4268 adet olan XRP sayımı 5000 e çıkarayım bırakırım, iyi gidiyordu 4600 lere kadar çıkmıştım 10 saat gibi bir süre de başında durarak, gece oldu saat 2 falandı yatmadan karlı bir şekilde 0.23 den satış gireyim sabah kalktığımda satıldıysa yine 0.21 den alış girerek katlarım düşüncesindeydim, uyandığımda hepsi satılmıştı hesapta nakit vardı, sevindim mutlu oldum, fakat 10sn sürdü bu mutluluk, XRP 0.30$ görmüştü, şok oldum 7 aydır sabit giden coin birden fırlamıştı, dedim kesin düşer almıyım bekliyim bu psikoloji ile beklerken 0.50, 0.60 derken 3 dolarları gördü, işte o gün yıl başıydı, yeni yıla 45 bin TL kar ile girmek varken elimdekiyle kalmıştım, sonra farklı coin aldım oda eridi orası uzun ayrı bir hikaye, son 2 yıldır coinlerim zarar etmiş bir şekilde duruyor elimi dahi sürmüyorum artık, 2 yıldır da düzgünce borsalara girmedim

Bu arada 2017 de sayemde XRP den parasını katlayan bir elin 5 parmağı kadar insan olmuştu biri r10 dandı galiba teşekkür mesajı atmıştı, o mutluluğunu paylaşırken, bende yukarıdaki hikayemi anlatmıştım