Arkadaşlar merhaba. Takip programlarını kullanmayı pek de sağlıklı bulmuyorum. Fakat kullanmadan da olmuyor. Demin 50+ hesabıma farklı bir programla shadow ban kontrolü, farklı bir programla da son pinleme zamanlarını kontrol ettim. (Elimdeki yazılım bazen pinlemeyebilir, bir takım güncelleme gerektiriyor)

Bunların kullanımı sonucunda 4 hesabımda shadow ban görüldü. Shadow takip programım masaüstü, son pinleme zamanını kontrol ettiğim program ise https://www.r10.net/pinterest/220938...-ucretsiz.html bu linkteki php tabanlı web arayüzlü program.

Masaüstü olan shadow ban takibini uzun süredir kullandım, fakat web tabanlı takibi kullanınca 4 hesabımda shadowa düştü.

Şu da var. 4 tane shadow ban yiyen hesaplarının kelimeleri de biraz sıkıntılı. Daha önce shadow yediğim kelimeler.

Bakalım kelimeden mi yoksa takip programlarından mı shadow yiyorum anlamaya çalışacağım. Konunun takipçisi olup, farklı denemeler yapıp buradan paylaşacağım.

Takip programı farklı proxy, farklı IP yada yerel IP yi kullanıyor olabilir. Yazılımdan fazla anlamıyorum. Oysaki ben kendi IP adresimden kontrol ediyor, hesapları private proxy ile 2-2 olacak şekilde pinliyorum. Size de bunu öneririm.

Hesapları IP değiştire değiştire yavaş yavaş takip edeceğim artık.

Sizin fikriniz nedir bu konuda?