mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben ithal ediyorum, şuanda min. 50 adet sipariş için 50$ dan satıyoruz, alanlarda 100$ dan satıyorlar minimum, hele instagram üzerinden satan bazı müşterilerimiz var onlar daha adetli ve pahalı satıyor.
Kesinlikle almanızı tavsiye etmem, şuanda en güncel ios için 1e1 gibi duruyor ama ilk güncellemede cihaz yalan oluyor, sahte olduğu yazılım tarafında hemen cortluyor.
Onun dışında görünüm, eşleşme, iki kulaklığın hemen hemen aynı anda şarjının bitmesi, gps, siri, noise cancelation falan vb. gibi özellikler kimi %100 kimi %70 civarı çalışıyor.
Fakat dediğim gibi en kaliteli olanı getirip satıyoruz, yabancı yer değil burası maliyetimiz tr dükkan girişi 37$ fakat yineliyorum, ilk çıkan ios güncellemesinde patlamasa bile 2. güncellemede kesinlikle özelliklerin
çoğu gidiyor ve kabak gibi çıkıyor sahte olduğu.
Size tavsiyem bilinen güzel kulaklıklar var qcy , jabra vb. bunlardan alın.
Bu arada şunu belirtelim orjinal airpods pro kullanıyorum arabada, ofiste falan konuşma gayet iyi, bağırmanıza gerek yok normal ses tonu ile etrafınıza duyurmadan hemen hemen telefon kulağınızda gibi o konforla görüşme mümkün, fakat sahte airpods pro ların hiçbirinde böyle bir konfor yok, illaki sesiniz biraz yüksek çıkmak zorunda, kıyas olması açısından qcy t5 olsun xiaomi airdots pro dan falan iyi, onlarda daha çok bağırmanız gerekiyor konuşurken.

Vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam, söylediklerinizi dikkate alacağım 🙏

Teşekkür ederim hocam