İŞ TANIMI

Wordpress İçerik Botu(Wordpress Automatic Botu) ile sitelerinizi içeriksiz bırakmıyoruz . Herhangi bir site sınırlaması olmadan istediğiniz siteden, istediğiniz sayıda içeriği istediğiniz dile çevirebilecek ve tek tıkla sitenize içerik çeken botu sitenize kuruyorum . Size de günlük otomatik çekilen içeriklerlerin keyfini sürmek kalıyor .

Biraz daha detay verir misin ?
Sizden istediğim içerik çekilecek hedef siteleri bana iletmeniz . Bende 1 gün içinde hedef sitedeki içerikleri çekecek hale botu getirip size teslim ediyorum ve yine isteğe bağlı otomatik vereceğimiz sürelerde kendi çekecek halde botu ayarlıyorum

İçerik Botunun Özellikleri
  1. Sınırsız Site Ekleme
  2. 100 den Fazla Dile Çeviri Yapabilme
    Hedef Siteden Belirlediğimiz sürelerde (Saatte 1,2,3 Günde 1,2,3 gibi )Otomatik İçerik Çekebilme
  3. Facebook , Twitter , Pinterest , İnstagram , Youtubedan İçerik Çekebilme
  4. İçeriklere Etiket Ekleyebilme
  5. Elle vereceğimiz kurallara göre spin yapabilme (Bunun için ekstra farklı eklenti öneriyorum)
  6. Çekeceğimiz içerikte çekmesini istemediğimiz kelimeleri bota kural olarak ekleyerek çekilmemesini sağlayabilme
  7. Çekilen içerikte link varsa otomatik tüm linkleri kaldırabilme
  8. Kategori bazlı içerik çekebilme . Örnek hedef sitedeki hedefsite.com/hedefkategori sizin sitenizdeki benimsitem.com/kendikategorim olarak çekebilme
  9. Daha birçok sayamadığım özelliği mevcut
.
  • Sık Sorulan Sorular ;
  • Daha çok bu hizmeti kimler alıyor ?
  • Bu hizmeti en çok alan kişiler genelde haber ve blog sitesi olanlar
  • Site alt yapısı önemli mi ?
  • Evet , Wordpress altyapılı sitelerinize eklenti şeklinde kuruyorum
  • Bota ekleyebileceğimiz site sınırı var mı ?
  • İstediğiniz kadar site ekleyebilirsiniz
  • Sadece botu kurup bırakıyor musun ?
  • Öncelikle benden istenilen işi yapıyorum . Hedef siteden içerikleri stabil çekecek hale getiyorum . Alıcı isterse botun işleyişini ona da öğretip bana bağımlı kalmadan kendi istediği siteden çekicek halde ona da öğretiyorum
  • Bunun için esktra ücret alıyor musun yoksa fiyata dahil mi ?
  • +450 lira ekstra ücret
  • Botun kendi spinlemesini mi öneriyosun yoksa farklı bir eklenti mi ?
  • Botun içinde her ne kadar spinleme özelliği olsa da elle ve tek tek gireceğimiz için kelimeleri kesinlikle ekstra spinleme eklentisini öneriyorum
  • Referansların var mı , Ref alımı yapıyor musun ?
  • Genellikle forum dışında hizmet vermekteyim . Referanslarım kısmında mevcut bu yüzden referans alımı yapmıyorum
FİYATLARIMIZ

• Tek Site Kurulum Ücreti : 350₺
  • Tek Site Kurulum Ücreti + Spinleme Eklentisi : 50₺
  • Tek Site Kurulum Ücreti + Spinleme Eklentisi : + Sitenize kurulan botun çalışma mantığını anlatan videolu eğitim(30 dakika - 1 saat videolu eğitim ) : 800₺

REFERANSLARIMIZ
Yaklaşık 2 3 ay önce forum içinden bir arkadaşa kurmuştum . Kendisi unutmadıysa beni konuya yorum yapabilir @Sedini;
Bu konu üzerinden hizmet verdiğim üyeler ; @ teduvay ; @ sivas ;

Diğer referanslarım ;

https://bionluk.com/harunasik/Otomat...bilirim-227672

Forum Dışı İletişim

TELEGRAM