Merhaba Arkadaşlar,

İphone 8 plus telefonumun kasa değişimi yapılması için Eminönü Asri Handa Demsa Tech'e gittim buradan iphone 8 plus orjinal(Orjinal dediler ama yan sanayi) kasa satın aldım, bana herhangi bir arıza varsa değişim yapılabilmesi için Desa Tech'de kasayı taktırmam söylendi, Desa Tech'e kasayı taktırmaya gittim, kasayı takmaya çalıştıklarında ilk seferde Ön kamera ve satın aldığım kasada çıkan bataryanın değişmesi gerektiğini söylediler Demsa'dan tekrardan ön kamera ve batarya aldım, kasayı takıp bana verdiklerinde kontrol ettiğimde arka kameranında çalışmadığını gördüm, daha önceden arka kamera çalışıyordu, hatta galeriden arka kamera ile 1 gün öncesinde çekilmiş fotoğraf gösterdim ama kabul etmediler kendilerinin bozduklarını, kabul etmedikleri gibi sen bilerek söylemeyip bizim üzerimize atmaya çalışıyorsun diye söylediler. Telefonu her test etmem için bana verdiklerinde ekranı tam oturtmamışlardı, telefonu onlardan alıp Gsm iletişime götürdüm, arka kamera ve desada değiştirilen batarya ve ön kamera sensörü bozuk olduğu için onunda değişmesi gerektirigini ve arka kameranın üzerindeki soket demiri farklı ve yanlış takılmış ve 1 tane vidası takılmamış, kasanın üzerindeki diğer soket demirlerinin hiçbiri takılmamış olduğunu söylediler, yaklaşık 1300-1500 civarı zararım var Demsa ve Desa firmalarından uzak durmanızı öneririm.(Çok uzamasın konu diye sadece en önemli olayları anlattım) .

Herkese iyi forumlar dilerim.