YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam hizmeti veren kişiye ait demek müşteri demek ama siz bilirsiniz..
kendiniz söylüyorsunuz anydesk ile uzaktan bağlanıyor diyorsunuz. Sizin taraftaki anydeski kapattığınızda reklam veren nasıl ulaşacak hesaba? Ne yapmamı önerirsiniz? müşteriye direkt hesabı kurup vereyim kafasına göre bütçe oynasın, kafasına göre farklı reklam girsin, kafasına göre tbm oynasın, kafasına göre reklam içeriği değiştirsin. Sonra Yasin senin hesap çalışmıyor desinler, bende bunları yaşadığım için bu şekilde hizmet veriyorum. Bana bağımlı olmak istemiyorsa direkt hesapta verdiğim arkadaşlar var.
İlk başta indirim hizmeti veren kişilerden kaynaklı tbm ler uçuyor zaten, bizimde onlara ayak uydurmamız lazım yoksa firma reklamsız batar gider.
İndirimli reklam alırsanız şöyle olur böyle olur demenizle almayın demeniz aynı şey. Tekrar okumaya lüzum yok, tek okuyuşta anlıyabiliyorum. Bırakında herkes kendi alanında iş yapsın. Bu tarz hizmet alırsada neler olduğunu olacağını ben müşteriye iletiyorum. Yalan yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz adam gelip bize çalıntı kartlamı bakiye yüklüyorsunuz diyor? Herkes kendi alanında iyidir.
Yazdıklarımda herhangi bir yanlışlık bulunmuyor, söylediklerimin aksini ispat edecek bir kanıt vs. sunabiliyorsanız buyurun ekleyin aksi durumda konuyu uzatmanın bir anlamı bulunmuyor.