Yazdıklarınız dışında nasıl indirimli reklam verilebilir merak ediyorum doğrusu.
""Bu tarz hizmetleri alıp alıp almamak elbette size kalmış, fakat verilen hizmette Google Ads hesabı size ait olmaz ve hesap üzerinde yönetim hakkınızda olmaz. Tüm kontrol ve yönetim karşı tarafta olacağı için sürekli karşı tarafa bağımlı olursunuz. ""
Google ads hesabı reklam hizmeti veren kişiye ait olur. Hesabı istediği gibi yönetebilir anydesk ile. Tüm kontrol reklam hizmeti alan kişiyede verilir, fakat hesaba 2.bir cihazdan bağlanılmaması için tek cihaz daha sağlıklı oluyor.
Kendi hesaplarını açıp optimize etmelerini istemişsiniz hocam fakat sanırım hiç rekabetli sektörlerde oynamadınız. Tbm'ler 15-20-25 Tl bandında bu adamların en az 10 rekabetçisi var. Saldırıya bi başlıyorlar ne ceplerinden verdikleri bakiye kalıyor ne başka birşey.
Şimdi bu adam indirimli reklam aramıycakta kim arıycak ? İndirimli alınca kaba taslak reklam kurup koymuyoruzki, tüm optimizasyonunu sağlıyoruz. Sahte tıklamalardan %95-99 arasında bi koruma sağlıyoruz.
Bunu buraya yazma sebebim her indirimli reklam yapanı aynı keseye koymamanızdır. İyi forumlar iyi optimizasyonlar dilerim.
Öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz, hesap nasıl reklam verene ait oluyor, kendiniz söylüyorsunuz anydesk ile uzaktan bağlanıyor diyorsunuz. Sizin taraftaki anydeski kapattığınızda reklam veren nasıl ulaşacak hesaba? Ben hizmet vermiyorum dediğinizde müşteri hesap üzerinde bir hak talep edebiliyor mu?
Hesabın sahibi olması için hesaba ait mail ve şifresi müşteriye ait olması lazım, bunu sağlıyor musunuz? Cevabınız hayırsa hesap müşterinin olmamış oluyor... Dolayısıyla size bağımlı oluyor...
Rekabetli sektörler kısmına gelirsek yıllardır Google reklamı hizmeti veriyorum. Birçok rekabetli sektörde çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum. TBM olarak 50 TL'leri de çok rahat gören sektörler var. Yalnız atladığınız nokta şu herkes usulüne uygun reklam verse tüm reklam harcaması cebinden çıksa emin olun birçok sektörlerde 10 TL bile kimse veremez, ama ceplerinden bu tutarlar çıkmadığı için bol keseden tbmleri arttırıp kendi sektörlerine en büyük zararı veren gene kendileri...
Diğer konuya gelirsek ben burada indirimli reklam almayın mı diyorum? Yazdıklarımı tekrar okursanız bu seçimi müşteriye bırakıyorum. Eğer bu tarz hizmet alırsa ne olacağını anlatıyorum. İşin legal, illegal kısmının ayrımını yapıyorum. İşinizi legal ya da illegal yapmak sizi bağlar, bu hizmetleri alıp almamakta müşteriyi bağlar...