leventkeles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın hocam, Dev Secure senelerdir bu sektör içerisinde, 2015 yılında kurumsal kimliğini kazanarak gelişimine devam etmektedir. Genel olarak satışlarımız kamu kuruluşlarında ve bazı özel firmalarda gerçeklemektedir bu doğrultuda birçok alandan destek almaktayız. Fakat bizler kamu kuruluşlarından ziyade son kullanıcılara da ulaşmak istiyoruz, fonksiyonel olarak bildiğimiz popüler antivirüs yazılımlarına birçok özelliği ile kafa tutmaktadır(birçok özellikle önüne de geçtiğini söylersek yalan olmaz), fakat eksik yanımız olan grafik alanındaki çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Masaüstü versiyonunu sadece birkaç dakika içerisinde indirme ve kurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz, Dev Secure ekibine katılmadan önce AVAST, Malwarebytes ve ESET ile silemediğim Adware'i Dev Secure'u seri bir şekilde indirip kurarak silmiştim, hatta unutamam ESET system32 klasöründe bir dosyayı silmişti, bilgisayarıma zarar vermişti mecbur bir zaman sonra format atmak zorunda kalmıştım Hatta bugün bilgisayarınıza Dev Secure kurarak bir tarama yapın yorumlarınızı heyecanla bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim
Hocam burada dikkat edilmesi gereken en önemli şey hash bazlı kontrolmü sağlıyor. Yoksa analitik zekasımı var. Örnek veriyorum fidye virüsü gibi 0Day atacklara karşı analitik hesaplama yaparak bi dakka bu yazılım dosya şifrelemeye çalışıyor felan diyip blokluyormu. yoksa hash ler uymuyor diyip yol verip geçiriyormu.