Yazdıklarınız dışında nasıl indirimli reklam verilebilir merak ediyorum doğrusu.
""Bu tarz hizmetleri alıp alıp almamak elbette size kalmış, fakat verilen hizmette Google Ads hesabı size ait olmaz ve hesap üzerinde yönetim hakkınızda olmaz. Tüm kontrol ve yönetim karşı tarafta olacağı için sürekli karşı tarafa bağımlı olursunuz. ""
Google ads hesabı reklam hizmeti veren kişiye ait olur. Hesabı istediği gibi yönetebilir anydesk ile. Tüm kontrol reklam hizmeti alan kişiyede verilir, fakat hesaba 2.bir cihazdan bağlanılmaması için tek cihaz daha sağlıklı oluyor.
Kendi hesaplarını açıp optimize etmelerini istemişsiniz hocam fakat sanırım hiç rekabetli sektörlerde oynamadınız. Tbm'ler 15-20-25 Tl bandında bu adamların en az 10 rekabetçisi var. Saldırıya bi başlıyorlar ne ceplerinden verdikleri bakiye kalıyor ne başka birşey.
Şimdi bu adam indirimli reklam aramıycakta kim arıycak ? İndirimli alınca kaba taslak reklam kurup koymuyoruzki, tüm optimizasyonunu sağlıyoruz. Sahte tıklamalardan %95-99 arasında bi koruma sağlıyoruz.
Bunu buraya yazma sebebim her indirimli reklam yapanı aynı keseye koymamanızdır. İyi forumlar iyi optimizasyonlar dilerim.