offf efsane taktikler

ben full kumtorbası ve tahta adamla çalışıyorum yumruklar ve avuç içlerini ama söylediklerinizi de deneyeceğim çok teşekkür ederim
Bak ön kol gücü için şunu yap,
35 40cm uzunluğunda bir boru kestir sanayide bu taktada olabilir ama silindir şeklinde olacak. Ortasını deldir ve paraşüt ipi geçir, ucunu düğmük at ve altta sallanan yere bir ağırlık bağla. Ayakta kolların önde olacak, resim bulamadım ama o boruyla yuvarlayarak saracaksın ağırlığı yukarı kaldırıp aşağı indireceksin. Önce öne doğru sararak gideceksin, en kötü anlamazsan bi video çekeyim sana çok basitte ben göstermeden anlatamıyorum o yetenek yok

bu dediğimi yaparsan ön kol için çok çok yararlı yanacak böyle gözünden yaş gelmesi lazım sonra kolların dahada kuvvetli olur.
Zaten şu lazım tek kol 50kg kaldırmak marifet değil 10 kiloyu 3 dk durmadan kaldırmak marifet ve adama vurdunmu yıkman lazım hani o güç olacak kalkamayacak yerden.
Arkadaşa yazdım bak senin için fitness hocası direk bunu yolladı :
https://www.youtube.com/watch?v=qnCYzSyWMys
bunu yapıyoruz biz her idman aralıksız 5 set öne 5 set arkaya 5kilo ağırlık. Ağırlığı kendien göre seç 2.5kg takınca milet bu ne yaa basit diyodu ama arkadan roket atıyodular

bunu kesinlikle yap bi düz bi ters.