Öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim,

Aklımda hep olan yalnız tek başıma yapamayacağım bir konu üzerinde sizden fikir ve görüşlerinizi almak istiyorum + olarak bu projeye destek verebilecek ve projede aktif olarak yer almak isteyen arkadaşlar olur mu ? Sorusuna da cevap bulmak, sosyal bir girişim başlatmak amacıyla açıyorum bu konuyu.

Şimdi hepimiz halimize şükredelim öncelikle inanın biz ne kadar da yakınsak da kendi maddi ya da manevi durumlarımızdan bizden daha zor şartlar altında olan insanlar da var.

Şimdi forumda yetenekli olan belirli bir kitlesi olan belirli bir kazancı olan arkadaşlar fazlasıyla mevcut.( sosyal medya hesapları, web siteleri vb. )
Bir web sitesi oluşturup bu web sitesini genel içerikli bir siteye dönüştürüp + olarak özel yazılım sayesinde gelişmis bir hale getirip siteyi kullanıma açabilir.

Bu sitenin yazılımını, seo çalışmasını, makale girişini, hosting+domain gereksinimini forumda alanında uzman arkadaşlar üstlenebilir.

Sitenin tanıtımını ise ;
Belirli bir Kitlesi olan sosyal medya hesaplarına sahip Arkadaşlar,
Web siteleri olan arkadaşlar...

Örnek:
7 arkadaş bulduk diyelim kitlesi olanlardan.
Bir arkadaş pazartesi günü siteye hit için kendi hesabından bir link paylaşımı yaparak reklam yapar.
Diğer gün diğer arkadaş şeklinde aktif olarak yer almak isteyen arkadaşlar haftalık 1 adet paylaşım yapar.
Web siteleri olan arkadaşlar da hit çekimi için ayrı bir görev dağılımı ve planlaması yapılabilir.

Sitenin elde edeceği aylık gelirin %80'i site içinde yer alan başvuru formuyla gerçek ihtiyaç sahiplerinin başvurusu sonucu tespit edilen kişi veya kişilere yardım amacıyla dağıtılması, yüzde 20 lik gelirin ise aktif rol oynayan arkadaşlara ödenmesi gibi bir proje fikri...

Sitenin geliri ne olur ya da ne kadar yardım dokunur insanlara bilmiyorum ama ben kendi sitelerimde karşılık beklemeden herşeyin etik ve şeffaf olması dahilinde haftada 1 değil 5 reklam da yaparım.
Son zamanlarda cidden ihtiyacı olan çok arkadaş var miktarı önemli olmasın 1-5-10 Tl ne olursa olsun
.

Böyle bir proje fikri aklımdan geçiyor tabi + olarak eklenilicek bir çok şey vardır sonuçta akıl akıldan üstündür. Sizlerinde bu olaya bu projeye bu konuya yaklaşımınız fikriniz desteğiniz nedir bilmek isterim.

Hadi biraz konuşalım...

Düşündüğüm proje etik mi kurallar açısından olumsuz ise belirtmenizi isterim.