Arkadaşlar merhaba,bir ofis kurma maceram olmuştu. Bazı şeyleri biliyorum ancak bu sefer kız arkadaşım ile ortak bir şirket kurmayı düşünüyoruz. Birlikte gerçekten iyi şeyler başardık. Şimdi o başka yerde ben başka yerdeyim. Ona ayrı ofis kuracağız kendime ayrı. Ancak kaybettiklerimiz ve kazandıklarımız ortak olacak.Onun yaşadığı bölge büyük şehir. Ben ilçede yaşıyorum. Ve bulunduğum yerde ki çoğu esnafı tanıyorum. Şimdi size şöyle bir sorum olacak;
1-Bölgesel bir site açıp sadece oraya ait makaleler girilecek. Belki de haber sitesi tarzında da olabilir. Ancak haber sitelerinde bazı şeyler varmış sanırım ? Ödemelerimiz olması gerekiyormuş tam bilmiyorum.
2-Bende kendi bölgeme özel bu tarz bir site yapmak istiyorum.Ofisimiz makale üzerine olacak. Yani makale yazarlığı ancak tek işimiz bu olmamalı. Ekstra reklamlardan ve farklı şeylerden de para kazanmak istiyoruz. Mesela bölgesel sitelerden reklam alma olanağımız nedir ? Haber sitelerine nazaran ?
3-Bu siteleri tanıtım yazıları satışı ile de gelir sağlama imkanımız nedir ?
4-Ofisde yapabileceğimiz daha farklı şeyler de var mı ? Site,makale,reklam'dan başka şeyler ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.İyi akşamlar diliyorum..