Vergi levhanız olduğunu düşünüyorum. Bu isimle .com.tr almanızı öneririm. Alan adını en az 5 yıllık alın, Ücretli SSL alın.
Güzel ve güncel bir tema kullanmalısınız. (Kimisi beğenmiyor ama Sahifa tema seo açısından en iyilerindendir. Safir tema kodlaması güzel fakat üzerinden 1-2 yıl geçti mi güncelleme olmaması kötü.)
İster basit isterse zor kelime olsun yapılması gereken şey basit.
Kullanıcı odaklı düşünmelisiniz. Sizin avantajınızda var.
Şimdi ekran değişimi yaptığınız zaman ilk ne işlemden başlıyorsunuz?
Elinize çekiç pense alıp eski ekranı kırıp yenisini üstten takmıyorsunuz dimi? Belli bir sıralamayla işlemlere başlıyorsunuz.
Aynı mantık.
KULLANICILARA YÖNELİK nasıl site yaparım diye zaten elinizde bir veri var.
Müşteri kapıdan girdiğinde önce telefon markasını sonra modelini sonra fiyatlarını sormuyor mu? Yapacağınız içeriklerde bu şekilde olmalı.
Başlıkları araştırmanıza da gerek yok. Müşterilerin sordukları sorular zaten sizin içeriğinizin alt başlıkları olacak.
- Garanti veriyor musunuz?
- Ne kadar sorunsuz kullanabilirim?
- Sıkıntı çıkartır mı?
- v.s
- v.s.
Kim bilir bu şekilde ne kadar soru duymuşsunuzdur. Elinizin altında gerçek bir veri tabanı var. Bundan bihabersiniz.

Youtube kanalınız var. İzlenmesi düşük. Çünkü nasıl internet siteleri için seo yapılıyorsa youtube videoları içinde aynı durum.
Videolar için açıklama, içerik hakkında bilgiler var mı? Yok.
Kullanıcı açısından analiz edersek (1-2 video izledim) çekim güzel, iş yaparken biraz anlatım olsa daha iyi. Bilgiler verilse, Örneğin şu ekran orijinal değil, orijinal ürünle aralarında % .. fiyat farkı var. Sıkıntı çıkartmaz v.s., Telefonunuz suya düştüğünden ilk şunu yaparsanız hasar görmesini engellersiniz vb. tarzda ilginç bilgileri de anlatsanız, çekimde sağda solda duran gereksiz tornovidalar olmasa tertemiz bir masada çekim yapsanız. Uygun bir yere firma unvanınız ve telefon numaranızı çıkartma olur özel bir etiket olur ekleseniz ve video izleyende hep firma isminiz akılda kalsa v.s. v.s. basit işler.
İçeriklerinizi belirlerken title, description uyumlu eklerken bi zahmet yazı içeriğine ekleyiniz.

(İPHONE 6 EKRAN DEĞİŞİMİ İZMİR başlık ve decsription kelimeniz yazı içerisinde 1 kere geçmiyor)
Görselleri düzgün eklemiyorsunuz. Özgün olarak çekiniz, ihtiyaca yönelik formatta ekleyin. Kalkıp 1020x850 piksel bir görseli PNG veya GIF olarak eklememelisiniz.
Görsele tıklanınca ayrı bir sayfaya yönlenmesin/açmasın.
Etiket kullanmayın,
v.s.
v.s.
Çok şey yazılır da. Yazmak uğraştırıyor.

Özel mesajla ister liste halinde sorularınız varsa alt alta yazıp gönderiniz veya Telefon numaranızı yazınız. Vaktim olduğunda ararım.