powerstorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Daha önce hiç alım yapmadım. Birkaç sorum var müsadenizle. Öncelikle hangi siteyi tavsiye edersiniz? Daha sonra ödeme yöntemi olarak bitcoin kullananları görüyorum. Bitcoin olarak ödeme nasıl alabilirim? Ve de flash bellek tarzı cüzdanlar varmış sanırsam bunların olayı nedir? Sitelerdeki bitcoini buraya nasıl atıyoruz?
Hocam bitcoin alım-satım yapacaksanız öncelikle komisyon oranı en düşük olanı ve en güvenilir olanı tercih etmelisiniz. Paribu BTCTürk Türkiye'de bilindik borsalar. Ancak dünyanın en büyük ve en güvenilir borsası Binance'dir. Binance'de komisyon konusunda referans ile üyeliklerde indirim sağlıyor. ve kendi para birimi bnb kullanıldığında ekstra indirim sağlıyor.

Referansımla üye olduğunuzda %20 komisyon indirimi ömür boyu tüm işlemlerde geçerlidir. bnb kullandığınızda %25 daha indirim kazanırsınız ve toplamda %45 komisyon indirimli işlem yaparsınız.

Örnek vermek gerekirse, paribu veya btctürk'te yüklü bir alım yaptınız ve 100$ komisyon ücreti tuttu diyelim. siz bu işlemi binance'de yaptığınızda 45 dolar cebinizde kalır.

Binance global sitede %45 komisyon indirimli Bitcoin al-sat işlemi yapmak için BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz.
Papara ile para yatırıp çekebilirsiniz. aynı zamanda kredi kartınızla da bitcoin alabilirsiniz.