Mustf_sr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkdaşla ticaret yaparken dikkat edin bana pek inandırıcı gelmedi cumleleri birleştiremiyor güvence size kalmıs ıyı formlar 🤭

Arkadas foruma benim referansım ile gelmiştir , şirketim bünyesinde de uzun süredir proje bazlı partnerlik yapmaktayız . Arkadaş ile WhatsApp görüşmenizi de okudum hocam ,direk kişiyi yargılarcasına d...ıcı imanız hiç hoş değil ,ayrıca TCK da da ''d..ırıcı demek yada bunu ima etmenin cezasını okumanızı tavsiye ederim '' Arkadaş arabasında oluşan sorundan ötürü uygun bir fiyat sunmuş sizde anlam veremediğimiz bir hitap ve üslup ile çeşitli imalarda bulunmuşsunuz . 19 yaşında araban olduğuna emin misin diye ? 'insanların maddi değer ve yargılarına ne zamandır karışıyoruz biz forum olarak ? yıllardır kendi emeğiyle çalışan bir arkadaşı bilip bilmeden yargılamak neden '

Kaldı ki forum kuralları gereği aranızda ticaret bile gerçekleşmeden (olumsuz bir şey yaşamadınız ) Kişinin konusu ne hakla baltalıyorsunuz ?

Kişilerin diksiyon yada konuşma şekli sizi ne hakla ilgilendiriyor ?

ve bir diğer nokta davetiyesini benim gönderdiğim kişi hakkında bu imada bulunuyorsunuz bir davetiye gönderen üyeye bakın forumda bir yanlışımız ,sorunumuz olmuş mu ?

zaten sizinle bu arkadaşın bir ticareti olmayacak da olursa da ben arkasındayım .

Herkese özellikle yeni üyelere karşılı Hoşgörülü olduğumuz bir hafta olsun , İyi forumlar